foto

Fernanda Andrade

  • nar. 8.3.1984 (35 let)
    Sao Paulo, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lying and Stealing
2018 Life Itself
2017 The Beautiful Ones
2012 Ďábel v těle
2009 Why Am I Doing This?
2006 Fallen (TV film)
2001 Suitor, The (TV film)
2000 Pro lásku či pro vlast: Příběh Artura Sandovala (TV film)

TV seriály

2020 neXt (TV seriál)
Pilot (E01)
2018 Tady a teď (TV seriál)
It's Here (E10)
Yes (E08)
Fight, Death (E06)
další epizody (5)
The First (TV seriál)
Near and Far (E08)
The Choice (E07)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Odplata (S09E22)
2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Smrt klauna (S09E02)
2016 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
La Llorona (S03E07)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
V minovém poli (S06E17)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Once Bitten, Twice Die (S01E18)
2014 Kingdom (TV seriál)
The Gentle Slope (S01E08)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Cti otce svého (S11E24)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pokušení hazardu (S15E17)
2013 Franklin a Bash (TV seriál)
Captain Johnny (S03E04)
2011 Mentalista (TV seriál)
Kde jen může být Carmine O´Brien? (S04E06)
Zákon gangu (TV seriál)
Booster (S04E02)
Out (S04E01)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Povídka o zápasníkovi (S06E20)
2007 Fallen (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Konečně v suchu (S01E03)

Hudební videoklipy

2011 Chris Brown feat. Justin Bieber - Next To You (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace