foto

Dion Graham

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mercy
2001 Třináct rozhovorů o tomtéž

TV seriály

2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Okurková sezóna (S02E12)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Penetration (S12E08)
2008 Super drbna (TV seriál)
Archibaldův osud (S02E11)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Dickensovský aspekt (S05E06)
Výroky pro tisk (S05E05)
další epizody (5)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Znát své místo (S04E09)
Proti všem (S04E07)
2004 Prvních 48 hodin (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Není láska nádherná? (S03E21)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Floater (S14E07)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Waste (S04E08)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Punk (S09E08)
1993 Policie New York (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)

Dokumentární

2008 Po prvních 48 hodinách (TV seriál)

TV pořady

2007 I Love New York (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace