foto

Steve Sandor

  • nar. 27.10.1937 (81 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Calendar Girl, Cop, Killer? The Bambi Bembenek Story (TV film)
1989 Platinum Triangle, The
1988 Alamo: The Price of Freedom
1983 Oheň a led
Stryker
1980 Jessie (TV film)
The Ninth Configuration
1977 Šílený býk (TV film)
1973 Bonnie's Kids
No Mercy Man, The
1972 Only Way Home, The
1971 Ještě jeden vlak k vyloupení
1970 The Movie Murderer (TV film)
Young Country, The (TV film)
1969 Hell's Angels '69
Most u Remagenu
1968 If He Hollers, Let Him Go!
1967 Krutá noc

TV seriály

1993 Superman (TV seriál)
1985 Dáma v modrém (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Yellow Rose, The (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Strike Force (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Amy Prentiss (TV seriál)
Nakia (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Hráči z Triskelionu (S02E17)
1967 Ironside (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1982 Knight Rider (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace