foto

David Quinlan

  • nar. 24.1.1973 (47 let)
    Castleknock, Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Write Before Christmas (TV film)
2018 Harry & Meghan: A Royal Romance (TV film)
Na špatné straně
The Girl in the Bathtub (TV film)
2010 Víla Zuběnka
2009 Helen
Spectacular! (TV film)
2008 Vánoční chaloupka
2007 Kněz je poděs
2006 Solární armagedon (TV film)
1989 Mumm Sweet Mumm

TV seriály

2020 Helstrom (TV seriál)
The One Who Got Away (E03)
Řád (TV seriál)
Strach, část druhá (S02E04)
2019 The InBetween (TV seriál)
Kiss Them for Me (E04)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Wunderkind (S01E05)
2018 Lovci duchů (TV seriál)
Optimism (S14E06)
2017 Cestovatelé časem (TV seriál)
21C (S02E10)
2013 Continuum (TV seriál)
Second Chances (S02E01)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Manhattan (S02E14)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Leť, holubičko (S05E03)
2007 Virgin of Akron, Ohio, The (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
Ghost in the Machine (S02E09)
Lovci duchů (TV seriál)
Srdce (S02E17)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Mžik (S01E07)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Královská nemocnice (TV seriál)
2003 Jeremiah (TV seriál)
Deus Ex Machina (S02E04)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1990 Dracula: The Series (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky