foto

Andy Mikita

  • nar. Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Riddled with Deceit: A Martha's Vineyard Mystery (TV film)
2019 Mystery 101: Words Can Kill (TV film)
2013 Mr. Hockey: The Gordie Howe Story (TV film)

TV seriály

2019 The Murders (TV seriál)
Never Kissed A Girl (E04)
Queen of Hearts (E03)
Unspeakable (TV seriál)
Intent (1997–2005) (E07)
Krever (1993–1996) (E06)
Virgin River (TV seriál)
2018 Cestovatelé časem (TV seriál)
Protocol 3 (S03E03)
Yates (S03E02)
Mrtvý bod (TV seriál)
Case: Sun, Moon, and the Truth (S04E07)
2017 Cestovatelé časem (TV seriál)
Uran-235 (S02E06)
Jenny (S02E05)
Jacob (S02E03)
další epizody (5)
Chesapeake Shores (TV seriál)
Freefall (S02E10)
The Royal Court (S02E09)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Kůže na prodej (S03E02)
Království (TV seriál)
A Bride. A Box. A Body. (S04E14)
Pulling Strings (S04E09)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Marcy (S01E11)
Kathryn (S01E10)
Aleksander (S01E03)
další epizody (4)
Dark Matter (TV seriál)
Stuff to Steal, People to Kill (S02E08)
X-company (TV seriál)
Poslední muž, poslední pokus (S02E04)
Zdání klame (S02E03)
Motiv (TV seriál)
Navždy nám zůstane Oddělení vražd (S04E13)
Návrat ztracené dcery (S04E10)
Zahraniční vztahy (S04E08)
další epizody (5)
2015 Dark Matter (TV seriál)
Episode Thirteen (S01E13)
Episode Twelve (S01E12)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Náhradnice (S01E04)
Cedar Cove (TV seriál)
Engagements (S03E09)
The Good Fight (S03E08)
Království (TV seriál)
Obléhání (S02E21)
Motiv (TV seriál)
Problém Maria (S03E13)
Nejlepší nepřátelé (S03E09)
2014 Bitten (TV seriál)
Bitten (S01E05)
Trespass (S01E03)
Strange Empire (TV seriál)
The Whiskey Trader (E04)
The Hunting Party (E01)
Cedar Cove (TV seriál)
Trials and Tribulations (S02E06)
Starting Over (S02E05)
Motiv (TV seriál)
Kulka pro Joeyho (S02E11)
Andělé se špinavýma rukama (S02E08)
Slepá ulička (S02E05)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
A House Divided (S01E02)
Motiv (TV seriál)
Padlý anděl (S01E10)
Oklika (S01E06)
Played (TV seriál)
The Dark Corner (TV seriál)
Pravěk: Nový svět (TV seriál)
Breakthrough (E09)
Dívka odjinud (TV seriál)
Lovers. Apart. (S04E03)
Fae-ge Against the Machine (S03E08)
2012 Kurýr (TV seriál)
Rošáda (S01E10)
Město lásky (S01E09)
Sklizeň (S01E04)
Pravěk: Nový svět (TV seriál)
Babes in the Woods (E07)
Angry Birds (E04)
Sisiutl (E02)
2011 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Hozená rukavice (S02E20)
Blokáda (S02E19)
Lov (S02E16)
Svatyně (TV seriál)
Přeměna (S03E14)
Kocovina (S03E12)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Pokus a omyl (S02E06)
Procitnutí (S02E03)
Intervence (S02E01)
další epizody (6)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Vzduch, část třetí (S01E03)
Vzduch, část druhá (S01E02)
Vzduch, část první (S01E01)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Nepřítel před branami (S05E20)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Nákaza (S05E17)
Návrat marnotratného syna (S05E14)
Ztracený kmen (S05E11)
další epizody (10)
2007 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Těžká rozhodnutí (S04E09)
Věštec (S04E08)
Nezvěstné (S04E07)
další epizody (4)
Hvězdná brána (TV seriál)
Odveta (S10E17)
Maskování (S10E14)
Cesta, po níž jsme se nevydali (S10E13)
další epizody (4)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Potomci (S03E05)
Spojenci (S02E20)
Dlouhé loučení (S02E16)
Hvězdná brána (TV seriál)
Výprava, část první (S10E10)
Protiúder (S10E07)
Morpheus (S10E02)
další epizody (4)
2005 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Věž (S02E15)
Kritické množství (S02E13)
Instinkt (S02E07)
Hvězdná brána (TV seriál)
Čtvrtý jezdec apokalypsy, část první (S09E10)
Avalon, část druhá (S09E02)
Osobní záležitosti (S08E18)
další epizody (6)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Dříve než usnu (S01E14)
Hvězdná brána (TV seriál)
Oběti (S08E09)
Časy se mění, část druhá (S08E02)
Časy se mění, část první (S08E01)
další epizody (5)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Vesmírný závod (S07E08)
Trosečníci (S06E18)
Nepřirozený výběr (S06E12)
2002 Hvězdná brána (TV seriál)
Lék (S06E10)
Kritický bod (S05E17)
Zkouška ohněm (S05E13)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
Rok 2010 (S04E16)
2000 Hvězdná brána (TV seriál)
Kletba (S04E13)
1999 Hvězdná brána (TV seriál)
Nouzová situace (S03E14)

Producentská filmografie

TV seriály

2009 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Nepřítel před branami (S05E20)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Vegas (S05E19)
Totožnost (S05E18)
Nákaza (S05E17)
další epizody (28)
2007 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Smrtící spirála (S04E10)
Těžká rozhodnutí (S04E09)
Věštec (S04E08)
další epizody (8)
Hvězdná brána (TV seriál)
Bez konce (S10E20)
Panství (S10E19)
Rodinná pouta (S10E18)
další epizody (10)
2006 Hvězdná brána (TV seriál)
Výprava, část první (S10E10)
Spolek zlodějů (S10E09)
Pamatuj na smrt (S10E08)
další epizody (10)
2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Ztracené město 2 (S07E22)
Ztracené město 1 (S07E21)
Inaugurace (S07E20)
další epizody (10)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Evoluce 1 (S07E11)
Právo na zrození (S07E10)
Mstitel (S07E09)
další epizody (22)
2002 Hvězdná brána (TV seriál)
Prometheus (S06E11)
Lék (S06E10)
Svornost (S06E09)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce