Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jediný způsob, jak porazit Orie, je nalézt Merlinovu zbraň. Tak se SG-1 s dalším SG týmem vydává do opuštěné vesnice, kde by se zbraň měla nacházet. Při prohledávání okolí a vesnice nic nenajdou. Jednoho večera najde Cam člena SG týmu Ackermana, který usnul a už se neprobudil. A podle testů mají parazita (který smrtelný spánek způsobuje) všichni. Vala se na SGC připravuje na pohovor s psychologem. (Varan)

(více)

Recenze (9)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když ta ústřední zápletka nakažení týmu je už docela ohraná, tak mě přesto tento díl poměrně bavil. Naštvalo mě další masivní vyvražďování vedlejších postav, i když tenhle problém mám s Hvězdnou bránou jako s celkem. Vala mě místy i pobavila, ale stejně mě většinu času spíše iritovala. A podle testu je pro SGC velkým přínosem...opět se ptám, přínosem v čem? ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie zlá epizóda o spavej nemoci, taká temná a napínavá, pripomínajúca epizódy zo začiatočných sérií seriálu, ale počas vojny s Orájmi pôsobí odvádzajúco. Pripojenie otravnej Valy do SGC je krokom späť. ()

Reklama

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na to, že se nesmrtelná SG1 zachránila jen díky ještěrce a vedlejší postavy přitom běžně umíraly, tak je to dobrý díl. Linka s psychologickým hodnocením Valy se mi líbila. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama