foto

Jemma Redgrave

  • nar. 1.10.1965 (54 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Chubby Funny
Láska a přátelství
The Afghan
2013 Doctor Who: The Day of the Doctor (TV film)
2008 Slečna Marplová: Vraždit je snadné (TV film)
2007 Mansfieldské panství (TV film)
Relief of Belsen, The (TV film)
2005 Jaký otec takový syn (TV film)
Lassie
Tom Brown's Schooldays (TV film)
2004 Amnesia (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Kdyby jsou chyby (TV film)
2003 Jsem s tebou
2002 Moonlight
2000 Práce podsvětí (TV film)
1998 Acid House
Bramwell: Loose Women (TV film)
Bramwell: Our Brave Boys (TV film)
1994 La chance
1993 Diana: Her True Story (TV film)
One Night Stand
1992 Rodinné sídlo
1991 The Trials of Oz (TV film)
1988 Dream Demon

TV seriály

2020 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 1 (S05E01)
2018 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt podle komiksu (S20E03)
2015 Pán času (TV seriál)
Zygonská inverze (S09E08)
Zygonská invaze (S09E07)
Čarodějův učedník (S09E01)
2014 Drákula (TV seriál)
Budiž světlo (E10)
Čtyři růže (E09)
Pán času (TV seriál)
Death in Heaven (S08E12)
2013 Drákula (TV seriál)
Závan síry (E02)
Frankie (TV seriál)
2012 Pán času (TV seriál)
Síla na třetí (S07E04)
2010 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Shaken (S04E03)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Lewis (S01E01)
2005 Chladnokrevné zločiny (TV seriál)
2004 The Grid (TV seriál)
2001 Výměna (TV seriál)
2000 Fish (TV seriál)
1999 Cry Wolf (TV seriál)
1998 Mosley (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1993 Buddha of Suburbia, The (TV seriál)
1990 Real Charlotte, The (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 GPTV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky