foto

Fred J. Koenekamp

  • nar. 11.11.1922 (96 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1999 Stan Freberg Commercials, The
1991 Let vetřelce
1989 Velká výzva
Vítej domů
1988 Napřed láska a pak škola (TV film)
Žbluňk! 2 (TV film)
1987 Bezva podraz (TV film)
1986 Pleasures (TV film)
Zprávy v jedenáct (TV film)
Škola letušek
1985 Alenka v říši divů (TV film)
Amos (TV film)
Not My Kid (TV film)
Other Lover, The (TV film)
1984 Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí
Flight 90: Disaster on the Potomac (TV film)
Městský zabíječ (TV film)
Obsessive Love (TV film)
Summer Fantasy (TV film)
Touch of Scandal, A (TV film)
Válka v Las Vegas (TV film)
1983 Dva podobní
Return of the Man from U.N.C.L.E.: The Fifteen Years Later Affair, The (TV film)
Summer Girl (TV film)
1982 Ano, Giorgio
Money on the Side (TV film)
Špatné je dobré
1981 První říjnové pondělí
Tmavohnědá kopie
1980 Když se čas naplnil
Lovec
Prezident a jeho rodina
1979 Horor v Amityville
Pomsta
Transkontinentální expres (TV film)
Šampion
1978 Roj
1977 Bad News Bears in Breaking Training, The
Domino
Druhá strana půlnoci
Legrace s Dickem a Jane
Ostrovy uprostřed proudu
1976 Embryo
1975 Conspiracy of Terror (TV film)
Muž v kamiónu
Muž z bronzu
Patrola
Runaway Barge, The (TV film)
Wild McCullochs, The
1974 Skleněné peklo
Ve městě v sobotu večer
1973 Kapsáři
Motýlek
1972 Jízda sedmi statečných
Kansas City Bomber
Msta
Stand Up and Be Counted
1971 Billy Jack
Crosscurrent (TV film)
Deadly Hunt, The (TV film)
Happy Birthday, Wanda June
In Search of America (TV film)
Švindl
1970 Beyond the Valley of the Dolls
Generál Patton
Night Chase (TV film)
Poslední bojovník
1969 Heaven with a Gun
Ostře sledovaná banka
1968 Helicopter Spies, The (TV film)
Live a Little, Love a Little
Sol Madrid
Stay Away, Joe
Stín na zemi (TV film)
1967 Doctor, You've Got to Be Kidding!
The Karate Killers
The Spy in the Green Hat
1966 One Spy Too Many
One of Our Spies Is Missing
1965 The Spy with My Face

TV seriály

1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
1983 Whiz Kids (TV seriál)
1982 Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1979 Salvage 1 (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 The Outer Limits (TV seriál)
The Probe (S02E17)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Lieutenant (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1982 It Came from Hollywood

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace