foto

Russ T. Alsobrook

  • nar. 2.9.1946 (72 let)
    Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Kazišuci
Status Update
2014 Black and White
Tammy
2011 Líbat nevěstu zakázáno
2009 Policajt ze sámošky
2008 Kopačky
Velcí bratři
2007 Superbad
Volání o pomoc
2006 Světák
2005 Romy and Michele: In the Beginning (TV film)
1997 The Love Bug (TV film)
1996 Encino Woman (TV film)
1995 Barefoot Executive, The (TV film)
Computer Wore Tennis Shoes, The (TV film)
Freaky Friday (TV film)
Útěk na Horu čarodějnic (TV film)
1994 Mona Must Die
The Shaggy Dog (TV film)
1990 Temná strana měsíce

TV seriály

2018 Nová holka (TV seriál)
Tuesday Meeting (S07E02)
About Three Years Later (S07E01)
2017 Nová holka (TV seriál)
Five Stars for Beezus (S06E22)
San Diego (S06E21)
Misery (S06E20)
další epizody (11)
2016 Nová holka (TV seriál)
Christmas Eve Eve (S06E10)
Es Good (S06E09)
James Wonder (S06E08)
další epizody (29)
2015 Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Clean Break (S04E22)
Panty Gate (S04E21)
Par 5 (S04E20)
další epizody (8)
2014 Nová holka (TV seriál)
LAXmas (S04E11)
Girl Fight (S04E10)
Thanksgiving IV (S04E09)
další epizody (22)
2013 Nová holka (TV seriál)
Díkůvzdání III (S03E10)
Nejdelší noc vůbec (S03E09)
Nabídky (S03E08)
další epizody (20)
2012 Nová holka (TV seriál)
Santa (S02E11)
Vana (S02E10)
Vajíčka (S02E09)
další epizody (26)
Záměna (TV seriál)
Street Noises Invade the House (S01E30)
We Are the Kraken of Our Own Sinking Ships (S01E28)
The Declaration of Independence (S01E27)
další epizody (5)
2011 Friends with Benefits (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Vánoční večírek (S01E09)
Je libo bondáž (S01E08)
Všechno je moje (S01E07)
další epizody (8)
Záměna (TV seriál)
The Homecoming (S01E10)
Pandora's Box (S01E08)
The Stag Hunt (S01E07)
další epizody (7)
2006 Velká láska (TV seriál)
Slavnost (S01E12)
Křest (S01E10)
Velikonoce (S01E08)
další epizody (5)
What About Brian (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
2001 Kolej, základ života (TV seriál)
Lizzie McGuire (TV seriál)
Utrpení ženatého muže (TV seriál)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)
Machři a šprti (TV seriál)
Diskotéka a Dračí doupě (E18)
Menší problémy (E17)
Líbání a bubnování (E16)
další epizody (12)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Hráči a naháči (E06)
Matika a erotika (E05)
Kim je moje kamarádka (E04)
další epizody (5)
1998 Daytrippers (TV seriál)
1997 Austin Stories (TV seriál)

TV pořady

1992 The Ben Stiller Show (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Nová holka (TV seriál)
Return to Sender (S05E20)
2015 Nová holka (TV seriál)
Oregon (S04E16)
2014 Nová holka (TV seriál)
Goldmine (S04E07)
2013 Nová holka (TV seriál)
Trenér (S03E07)

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 Cinematographer Style

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace