foto

Leslie David Baker

  • nar. 19.2.1958 (60 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Happytime Murders
2017 Fallen Stars
Kapitán Bombarďák ve filmu
2015 When Duty Calls (TV film)
2005 Elizabethtown
2001 Cesta ke spáse

TV seriály

2017 Kámoši hafíci (TV seriál)
Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
U Raven doma (TV seriál)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Necklace Rescue Chef Negotiator (S02E13)
Jak prosté (TV seriál)
Over a Barrel (S05E13)
2016 Still the King (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
Chernobyl Intentions (S02E23)
Hard Knox (S02E22)
2013 Kancl (TV seriál)
Finale (S09E23)
A.A.R.M. (S09E22)
Livin' the Dream (S09E21)
další epizody (14)
2012 Kancl (TV seriál)
Dwight Christmas (S09E09)
The Target (S09E08)
The Whale (S09E07)
další epizody (23)
2011 Kancl (TV seriál)
Christmas Wishes (S08E10)
Mrs. California (S08E09)
Gettysburg (S08E08)
další epizody (23)
2010 Kancl (TV seriál)
Classy Christmas (S07E11)
China (S07E10)
WUPHF.com (S07E09)
další epizody (24)
2009 Kancl (TV seriál)
Secret Santa (S06E13)
Scott's Tots (S06E12)
Shareholder Meeting (S06E11)
další epizody (29)
2008 Life & Times of Tim, The (TV seriál)
The Office: Kevin's Loan (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Moroccan Christmas (S05E10)
The Surplus (S05E09)
Frame Toby (S05E08)
další epizody (16)
2007 Kancl (TV seriál)
Proces (S04E08)
Trosečník (S04E07)
Válka o zaměstnance (S04E06)
další epizody (21)
2006 The Office: Accountants (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Vánoce v Benihaně (S03E10)
Vězeň (S03E09)
Integrační obřad (S03E08)
další epizody (22)
2005 Kancl (TV seriál)
Veselé Vánoce (S02E10)
Nezvaný host (S02E09)
Hodnocení (S02E08)
další epizody (16)
2003 Line of Fire (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje překládání (S02E20)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Where You Are (S02E15)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Testimony (S02E01)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Paternity (S01E03)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Akce (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)

Dokumentární

2005 Infanity (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace