foto

Paul Lieberstein

  • nar. 22.2.1967 (53 let)
    Westport, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Song of Back and Neck

TV seriály

2020 Jednotky vesmírného nasazení (TV seriál)
Je dobré být zase na Měsici (E09)
2018 Ghosted (TV seriál)
The Wire (E10)
2017 Konttori (TV seriál) - původní scénář
Jööti (S01E04) - původní scénář
2013 Kancl (TV seriál)
The Farm (S09E17)
2011 Kancl (TV seriál)
The Incentive (S08E02)
Search Committee (S07E24)
2010 Kancl (TV seriál)
Sex Ed (S07E04)
2009 Kancl (TV seriál)
Gossip (S06E01)
Company Picnic (S05E26)
Stress Relief (S05E13)
2008 Kancl (TV seriál)
Sbohem, Toby (S04E14)
2007 Kancl (TV seriál)
Druhá práce (S04E04)
Nová práce (S03E23)
Veřejné tajnosti (S03E17)
2006 Kancl (TV seriál)
Podraz (S03E03)
Dwightův proslov (S02E17)
Koberec (S02E14)
2005 Kancl (TV seriál)
Zakázka (S02E07)
Zdravotní péče (S01E03)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Zloděj kol (S01E11)
2000 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Spin the Choice (S05E04)
I Don't Want to Wait... (S05E03)
Bill of Sales (S04E17)
1999 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Not in My Back Hoe (S04E08)
Peggy Hill: The Decline and Fall (S04E01)
De-Kahnstructing Henry (S03E13)
1998 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Pretty, Pretty Dresses (S03E09)
I Remember Mono (S02E14)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Unbearable Blindness of Laying (S02E11)
How to Fire a Rifle Without Really Trying (S02E01)
King of the Ant Hill (S01E11)
další epizody (4)

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Big Break
2018 Song of Back and Neck
2009 Kšeftaři

TV seriály

2017 People of Earth (TV seriál)
Bee Kind (S02E07)
Aftermath (S02E06)
The Truth Hurts (S02E05)
další epizody (5)
2016 The Mindy Project (TV seriál)
Mindy Lahiri is DTF (S04E17)
2014 Newsroom (TV seriál)
Ministerstvo spravedlnosti (S03E03)
Uteč (S03E02)
2013 Kancl (TV seriál)
Finale (S09E23)
A.A.R.M. (S09E22)
Livin' the Dream (S09E21)
další epizody (10)
2012 Kancl (TV seriál)
Dwight Christmas (S09E09)
The Target (S09E08)
The Whale (S09E07)
další epizody (18)
2011 Kancl (TV seriál)
Christmas Wishes (S08E10)
Mrs. California (S08E09)
Pam's Replacement (S08E07)
další epizody (15)
2010 Kancl (TV seriál)
Classy Christmas (S07E11)
WUPHF.com (S07E09)
Christening (S07E07)
další epizody (15)
2009 Kancl (TV seriál)
Secret Santa (S06E13)
Double Date (S06E09)
Koi Pond (S06E08)
další epizody (18)
2008 The Office: The Outburst (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Moroccan Christmas (S05E10)
The Surplus (S05E09)
Frame Toby (S05E08)
další epizody (9)
2007 Kancl (TV seriál)
Proces (S04E08)
Trosečník (S04E07)
Válka o zaměstnance (S04E06)
další epizody (19)
2006 Kancl (TV seriál)
Vánoce v Benihaně (S03E10)
Vězeň (S03E09)
Integrační obřad (S03E08)
další epizody (21)
2005 Kancl (TV seriál)
Veselé Vánoce (S02E10)
Nezvaný host (S02E09)
Hodnocení (S02E08)
další epizody (14)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Song of Back and Neck

TV seriály

2014 The Mindy Project (TV seriál)
Christmas (S03E11)
French Me, You Idiot (S02E15)
2013 The Mindy Project (TV seriál)
Hooking Up is Hard (S01E12)
Kancl (TV seriál)
The Farm (S09E17)
2011 Kancl (TV seriál)
Training Day (S07E19)
2010 Kancl (TV seriál)
Sex Ed (S07E04)
Whistleblower (S06E26)
2009 Kancl (TV seriál)
Gossip (S06E01)
Two Weeks (S05E19)
2007 Kancl (TV seriál)
Druhá práce (S04E04)

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2007 Take Home Handyman (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky