foto

Robert Singer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Válečné příběhy (TV film)
2001 Sam's Circus (TV film)
1996 Cutty Whitman (TV film)
1994 Frogmen (TV film)
1993 Nick's Game (TV film)

TV seriály

2019 Lovci duchů (TV seriál)
Jack in the Box (S14E19)
Lebanon (S14E13)
2018 Lovci duchů (TV seriál)
The Scar (S14E03)
ScoobyNatural (S13E16)
2017 Lovci duchů (TV seriál)
The Scorpion and the Frog (S13E08)
Patience (S13E03)
All Along the Watchtower (S12E23)
další epizody (4)
2016 Lovci duchů (TV seriál)
The Foundry (S12E03)
Don't Call Me Shurley (S11E20)
2015 Lovci duchů (TV seriál)
O Brother, Where Art Thou? (S11E09)
Out of the Darkness, Into the Fire (S11E01)
Dark Dynasty (S10E21)
2014 Supernatural: Bloodlines (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Girls, Girls, Girls (S10E07)
Black (S10E01)
Bloodlines (S09E20)
další epizody (4)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Slumber Party (S09E04)
Pac-Man Fever (S08E20)
Torn and Frayed (S08E10)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
We Need to Talk About Kevin (S08E01)
Survival of the Fittest (S07E23)
The Born-Again Identity (S07E17)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
Death's Door (S07E10)
Defending Your Life (S07E04)
The Man Who Knew Too Much (S06E22)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
Caged Heat (S06E10)
The Third Man (S06E03)
The Devil You Know (S05E20)
další epizody (4)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
The Curious Case of Dean Winchester (S05E07)
Sympathy for the Devil (S05E01)
When the Levee Breaks (S04E21)
další epizody (4)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Wishful Thinking (S04E08)
Monster Movie (S04E05)
Long Distance Call (S03E14)
další epizody (4)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Bad Day at Black Rock (S03E03)
All Hell Breaks Loose: Part 1 (S02E21)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Croatoan (S02E09)
Bloodlust (S02E03)
Salvation (S01E21)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Phantom Traveler (S01E04)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a malý Monk (S04E08)
2002 Taxík (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Tetování (S01E13)
2000 Falcone (TV seriál)
1999 Turks (TV seriál)
1997 Timecop (TV seriál)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1986 Zachraňme Harryho
1983 Cujo, vzteklý pes
Independence Day
Sadat (TV film)
1981 The Children Nobody Wanted (TV film)
1977 Dead of Night (TV film)
Dog and Cat (TV film)
1974 Nightmare at 43 Hillcrest
1973 Invasion of Carol Enders, The (TV film)
Shadow of Fear

TV seriály

1984 Mike Hammer (TV seriál)
1977 Dog and Cat (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Lovci duchů (TV seriál)
A Most Holy Man (S13E15)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
Out with the Old (S07E16)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
Appointment in Samarra (S06E11)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Sin City (S03E04)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace