foto

Robert Singer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Válečné příběhy (TV film)
2001 Sam's Circus (TV film)
1996 Cutty Whitman (TV film)
1994 Frogmen (TV film)
1993 Nick's Game (TV film)

TV seriály

2020 Lovci duchů (TV seriál)
The Trap (S15E09)
2019 Lovci duchů (TV seriál)
Raising Hell (S15E02)
Jack in the Box (S14E19)
Lebanon (S14E13)
2018 Lovci duchů (TV seriál)
The Scar (S14E03)
ScoobyNatural (S13E16)
2017 Lovci duchů (TV seriál)
The Scorpion and the Frog (S13E08)
Patience (S13E03)
All Along the Watchtower (S12E23)
další epizody (4)
2016 Lovci duchů (TV seriál)
The Foundry (S12E03)
Don't Call Me Shurley (S11E20)
2015 Lovci duchů (TV seriál)
O Brother, Where Art Thou? (S11E09)
Out of the Darkness, Into the Fire (S11E01)
Dark Dynasty (S10E21)
2014 Supernatural: Bloodlines (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Girls, Girls, Girls (S10E07)
Black (S10E01)
Bloodlines (S09E20)
další epizody (4)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Slumber Party (S09E04)
Pac-Man Fever (S08E20)
Torn and Frayed (S08E10)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
We Need to Talk About Kevin (S08E01)
Survival of the Fittest (S07E23)
The Born-Again Identity (S07E17)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
Death's Door (S07E10)
Defending Your Life (S07E04)
Muž, který věděl příliš mnoho (S06E22)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
Spoutaný žár (S06E10)
Ten třetí (S06E03)
Hra s ohněm (S05E20)
další epizody (4)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Podivuhodný příběh Deana Winchestera (S05E07)
Soucit s ďáblem (S05E01)
Když se protrhne hráz (S04E21)
další epizody (4)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Studna přání (S04E08)
Návrat hraběte Drákuly (S04E05)
Hovory ze záhrobí (S03E14)
další epizody (4)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Smolný den v Black Rock (S03E03)
Otevřelo se samo peklo (1. část) (S02E21)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Smrtící nákaza (S02E09)
Chuť krve (S02E03)
Salvation (S01E21)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Démon v letadle (S01E04)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a malý Monk (S04E08)
2004 Taxík (TV seriál)
One for My Baby (S02E17)
2003 Taxík (TV seriál)
My Fare Lady (S02E06)
See No Evil (S02E01)
The Squeeze (S01E22)
2002 Taxík (TV seriál)
Slippery Slope (S01E06)
Smallville (TV seriál)
Tetování (S01E13)
2000 Falcone (TV seriál)
1999 Turks (TV seriál)
1997 Timecop (TV seriál)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1986 Zachraňme Harryho
1983 Cujo, vzteklý pes
Independence Day
Sadat (TV film)
1981 The Children Nobody Wanted (TV film)
1977 Dead of Night (TV film)
Dog and Cat (TV film)
1974 Nightmare at 43 Hillcrest
1973 Invasion of Carol Enders, The (TV film)
Shadow of Fear

TV seriály

1984 Mike Hammer (TV seriál)
1977 Dog and Cat (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Lovci duchů (TV seriál)
The Trap (S15E09)
2018 Lovci duchů (TV seriál)
A Most Holy Man (S13E15)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
Out with the Old (S07E16)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
Schůzka se smrtí (S06E11)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Město hříchu (S03E04)

Fanoušci tvůrce