foto

Jordin Sparks

  • nar. 22.12.1989 (29 let)
    Phoenix, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 God Bless the Broken Road
2015 The Grace of Jake
2014 Napospas osudu
2013 Dear Secret Santa (TV film)
The Inevitable Defeat of Mister and Pete
2012 Záblesk slávy

TV seriály

2017 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Confirmation (S02E13)
2016 Zoe Ever After (TV seriál)
2013 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Volný pokoj (S14E09)
2010 Umizoomi (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)

Dokumentární

2009 VH1 Divas Live 2009 (TV film)

Host

TV pořady

2014 2014 Billboard Music Awards (TV pořad)
Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
2012 Billboard Music Awards 2012 (TV pořad)
FOX 25th Anniversary Special (TV pořad)
Katie (TV pořad)
Teen Choice Awards 2012 (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 35th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
RuPaul's Drag Race (TV pořad)
Teen Choice Awards 2009, The (TV pořad)
The Brian McKnight Show (TV pořad)
2008 2008 American Music Awards (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2008 (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Britain's Got More Talent (TV pořad)
Morning Show with Mike & Juliet, The (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)
2005 Umíte tančit? (TV pořad)
2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2003 Australian Idol (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
Módní policie (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace