foto

Robin Givens

  • nar. 27.11.1964 (55 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Sin Choice
2019 Gully
2018 Dreams I Never Had
God Bless the Broken Road
Never Heard
2016 Definitely Divorcing
God's Not Dead 2
The Perfect Match
2015 A Christmas to Remember
Fear Files (TV film)
2014 Four Seasons
On Angel's Wings
Sopka: Místo přistání
Unspoken Words
2013 Je'Caryous Johnson's Marriage Material
2011 Breathe
Church Girl
Queen of Media
Should've Put a Ring on It
The Love You Save (TV film)
2010 Enemies Among Us
2009 God Send Me a Man
Herkules 3D
Mother's Prayer, A
Preaching to the Pastor
2008 Family That Preys, The
The Verdict (TV film)
2006 Restraining Order
2005 Flip the Script
Zajaté srdce (TV film)
2003 Hlava státu
Hollywoodské manželky (TV film)
Kronika lásky
Noc dobrá pro smrt
2002 Book of Love: The Definitive Reason Why Men Are Dogs
Nanosonda
2001 Elita
Spinning Out of Control (TV film)
2000 Everything's Jake
The Expendables (TV film)
1999 Michael Jordan: An American Hero (TV film)
1997 Secrets
1996 Tvář (TV film)
1995 Nebezpečné záměry
1994 Blankman
Foreign Student
1992 Bumerang
Ulice andělů (TV film)
1991 Poprask v Harlemu
1989 Penthouse, The (TV film)
The Women of Brewster Place (TV film)
1986 Beverly Hills Madam (TV film)
1978 Čaroděj

TV seriály

2020 Katy Keene (TV seriál)
Chapter Six: Mama Said (E06)
2019 Ambitions (TV seriál)
Save the Best for Last (E18)
Through the Wire (E17)
Hit 'Em Up (E16)
další epizody (18)
The Fix (TV seriál)
Making a Murderer (E10)
Jeopardy! (E09)
Queen for a Day (E08)
další epizody (6)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 58: „In memoriam“ (S04E01)
Kapitola 47: „Bizarrodale“ (S03E12)
Kapitola 45: „Cizinec“ (S03E10)
další epizody (4)
2018 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 41: „Lovec lidí“ (S03E06)
Kapitola 40: „Velký únik“ (S03E05)
Kapitola 37: „Štěstěna a lidé“ (S03E02)
další epizody (11)
2017 Malibu Dan the Family Man (TV seriál)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 20: Vzkazy z Temné strany (S02E07)
Kapitola 15: Noční dravci (S02E02)
Kapitola 3: Dublér (S01E03)
další epizody (4)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Greenbacks (S07E05)
2016 Lucifer (TV seriál)
Požírač hříchů (S02E03)
Muž hledá ženu (TV seriál)
Tinsel (S02E04)
2012 The First Family (TV seriál)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Independence Day (S01E17)
2011 Psychologie mezi řádky (TV seriál)
Retired at 35 (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a šéfování (S04E19)
Chuck a souboj týmů (S04E18)
Chuck a maškarní ples (S04E16)
2010 Nikita (TV seriál)
All the Way (S01E11)
2009 My Parents, My Sister & Me (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Výchozí bod (S02E05)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Doc's (S04E06)
1996 Sparks (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Svatba (S05E23)
1992 Angel Street (TV seriál)
1986 Head of the Class (TV seriál)
Detektiv Marlowe (TV seriál)
Známosti z Noon Street (S02E03)
1985 Cosby Show (TV seriál)
Theo and the Older Woman (S02E05)

Dokumentární

2000 Intimate Portrait: Robin Givens (TV film)

Host

TV pořady

2010 RuPaul's Drag U (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1988 The 40th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)