foto

Robin Givens

  • nar. 27.11.1964 (54 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gully
2018 Dreams I Never Had
God Bless the Broken Road
Never Heard
2016 Definitely Divorcing
God's Not Dead 2
The Perfect Match
2015 A Christmas to Remember
Fear Files (TV film)
2014 Four Seasons
On Angel's Wings
Sopka: Místo přistání
Unspoken Words
2013 Je'Caryous Johnson's Marriage Material
2011 Breathe
Church Girl
Queen of Media
Should've Put a Ring on It
The Love You Save (TV film)
2010 Enemies Among Us
2009 God Send Me a Man
Herkules 3D
Mother's Prayer, A
Preaching to the Pastor
2008 Family That Preys, The
The Verdict (TV film)
2006 Restraining Order
2005 Flip the Script
Zajaté srdce (TV film)
2003 Hlava státu
Hollywoodské manželky (TV film)
Kronika lásky
Noc dobrá pro smrt
2002 Book of Love: The Definitive Reason Why Men Are Dogs
Nanosonda
2001 Elita
Spinning Out of Control (TV film)
2000 Everything's Jake
The Expendables (TV film)
1999 Michael Jordan: An American Hero (TV film)
1997 Secrets
1996 Tvář (TV film)
1995 Dangerous Intentions
1994 Blankman
Foreign Student
1992 Bumerang
Ulice andělů (TV film)
1991 Poprask v Harlemu
1989 Penthouse, The (TV film)
The Women of Brewster Place (TV film)
1986 Beverly Hills Madam (TV film)
1978 Čaroděj

TV seriály

2019 Ambitions (TV seriál)
The Fix (TV seriál)
Making a Murderer (E10)
Jeopardy! (E09)
Queen for a Day (E08)
další epizody (6)
Riverdale (TV seriál)
Chapter Forty-Seven: Bizarrodale (S03E12)
Chapter Forty-Five: The Stranger (S03E10)
Chapter Forty-Four: No Exit (S03E09)
2018 Riverdale (TV seriál)
Chapter Forty-One: Manhunter (S03E06)
Chapter Forty: The Great Escape (S03E05)
Chapter Thirty-Seven: Fortune and Men's Eyes (S03E02)
další epizody (11)
2017 Malibu Dan the Family Man (TV seriál)
Riverdale (TV seriál)
Chapter Twenty: Tales from the Darkside (S02E07)
Chapter Fifteen: Nighthawks (S02E02)
Chapter Three: Body Double (S01E03)
další epizody (4)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Greenbacks (S07E05)
2016 Lucifer (TV seriál)
Sin-Eater (S02E03)
Muž hledá ženu (TV seriál)
Tinsel (S02E04)
2012 The First Family (TV seriál)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Independence Day (S01E17)
2011 Psychologie mezi řádky (TV seriál)
Retired at 35 (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a šéfování (S04E19)
Chuck a souboj týmů (S04E18)
Chuck a maškarní ples (S04E16)
2010 Nikita (TV seriál)
2009 My Parents, My Sister & Me (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Výchozí bod (S02E05)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Doc's (S04E06)
1996 Sparks (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
1992 Angel Street (TV seriál)
1986 Head of the Class (TV seriál)

Dokumentární

2000 Intimate Portrait: Robin Givens (TV film)

Host

TV pořady

2010 RuPaul's Drag U (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1988 The 40th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace