foto

Roger Lumont

  • nar. 21.2.1934 (85 let)
    Les Lilas, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Blanche - královna zbojníků
1993 Jste srdečně zváni (TV film)
Les mille et une farces de Pif et Hercule
1989 Astérix a velký boj
1986 Nenávidím herce
1985 Asterix a překvapení pro Cézara
1984 Lace (TV film)
1983 Rock 'n Torah
Voleur de feuilles, Le
1982 Litan
1980 1947: La première crise de la IVº république (TV film)
Bobo la tête
Věž rukojmí (TV film)
1978 Balada o bratrech Daltonových
1977 Barry slavný bernardýn (TV film)
1976 12 úkolů pro Asterixe
Alfie Darling
1975 Láska a smrt
1974 Borsalino a spol.
Gueule de l'emploi, La
Le Seuil du vide
Okamžik vyzrazení
1973 La regrettable absence de Terry Monaghan (TV film)
Moi y'en a vouloir des sous
Na!
Nevím nic, ale řeknu všechno
Une baleine qui avait mal aux dents
1972 Doživotní důchod
Franc-tireur, Le
Každý je hezký, když je ušlechtilý
Michetonneuse, La
Život plný malérů
1971 Albatros, L'
Chronique d'un couple
Jo
Kořist
La Débauche
Mais qui donc m'a fait ce bébé?
On est toujours trop bon avec les femmes
Part des lions, La
Portrét Mariany
Saut de l'ange, Le
Sauveur, Le
Těsně před nocí
Černý prapor vlaje nad pekáčem
1970 Atlantský val
Cran d'arrêt
Désirella
Koňská hlava
Lady in the Car with Glasses and a Gun, The
Obratník Raka
Peau de torpedo, La
Poslední adresa
Roztržitý
Un condé
Étalon, L'
1969 Auvergnat et l'autobus, L'
Grand cérémonial, Le
Paris n'existe pas
Sicilský klan
Slogan
Tout peut arriver
Velký šéf
Ženy
1968 Coplan sauve sa peau
Mayerling
Sexyrella
Velké prádlo
1967 La Bouquetière des innocents (TV film)
Noc generálů
Sedmkrát žena
1966 Grand restaurant pana Septima
Hoří v Paříži?
Malabars sont au parfum, Les
1965 Fantomas se zlobí
Četník v New Yorku
1964 Lucky Jo
Vlak

TV seriály

2003 Arzak Rhapsody (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Omer et le fils de l'étoile (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1990 Gorille, Le (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1975 Grands détectives, Les (TV seriál)
1974 Nouvelles de Henry James (TV seriál)
1973 Témoignages (TV seriál)
1970 Lumière violente (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1966 Rouletabille (TV seriál)
1964 Aventures de Monsieur Pickwick, Les (TV seriál)
Ni figue ni raisin (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

TV pořady

2007 Un jour, un destin (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace