foto

Ryan O'Nan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Alex & The List
2017 Fallen Stars
Under the Bed
2016 Albion: Rise of the Danann
Half the Perfect World
Woven
Záškodníci
2015 Always Worthy
Anguish
Club Life
Echoes of War
Vice
2014 Chu and Blossom
Šofér
2013 Five Thirteen
The Red Robin
Zmrzlá zem
2012 Freelancers
Supporting Characters
The Iceman
Watching TV with the Red Chinese
2011 Brooklyn brothers
Joint Body
2010 Dry Land, The
Jíst, meditovat, milovat

TV seriály

2018 Queen of the South (TV seriál)
Justicia (S03E12)
El Diablo (S03E09)
El Carro (S03E08)
další epizody (5)
2017 Queen of the South (TV seriál)
La Noche Oscura del Alma (S02E11)
Que Manden los Payasos (S02E10)
El Camino De La Muerte (S02E06)
další epizody (5)
2016 The Last Tycoon (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Fargo (TV seriál)
Palindrome (S02E10)
The Castle (S02E09)
Did You Do This? No, You Did It! (S02E07)
Ray Donovan (TV seriál)
Volební zvrat (S03E06)
Čuryn (S03E02)
2014 Those Who Kill (TV seriál)
Pilot (E01)
Ray Donovan (TV seriál)
Kapitán (S02E12)
Ubírej se tudy (S02E07)
Yo soy capitán (S02E01)
Černá listina (TV seriál)
The Alchemist (No. 101) (S01E12)
Lovci zločinců (TV seriál)
Dohazovač (S04E03)
2011 Puberťáci (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
Check Out Time (S01E03)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Fire in the Hole (S01E01)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
Can We Talk About the Gigantic Elephant in the Ambulance? (E13)
Wake Up, Bill (E12)
We're All Adults (E11)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Učedník (S09E10)
2009 Kings (TV seriál)
Zvláštní poldové (TV seriál)
The Apology Line (E09)
42 (E05)
Crime Slut (E04)
další epizody (5)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Simularity
2015 Club Life
2014 Chu and Blossom
2011 Brooklyn brothers

TV seriály

2018 Queen of the South (TV seriál)
Justicia (S03E12)
La Muerte (S03E10)
Reina de Oros (S03E03)
2017 Queen of the South (TV seriál)
El Camino De La Muerte (S02E06)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Simularity
2011 Brooklyn brothers

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace