Reklama

Reklama

Malo se na policejní akademii přihlásil se svými nejlepšími přáteli A.D. a Lucasem. Po skončení studií mu poskytne ochranné křídla policejní kapitán Joe Sarcone, bývalý partner a kamarád jeho nebohého otce. Malo se stane součástí jeho jednotky Street Vice Crime Task Force, která je však seskupením totálně zkorumpovaných lumpů, darebáků, gaunerů a narkomanů v policejních uniformách. Vysvitne, že bezohledný Sarcone je jakýsi křestní otec místní policejní mafie. Po jaké cestě se vydá Malo? (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

„Víte, pane profesore, vy to nehrajete špatně...“ vybavil se mi rejža Císler z prvních Básníků. Jenže řekněte něco "padesátníkovi", když to produkoval, že... Copak mimické svaly, ty taky ne, ale ten 50cent nemá hlavně soudnost. A asi ani žádný kamarády. Aby mu řekli, jakýho vola ze sebe za svoje prachy úspěšně dělá. To, čím mě policajt-smažka Whitaker potěšil, mi ten blbej padoš úplně zprasil ... ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Tak co ty vyžraný prase, nějaká ta recitace antipatií vůči policii by nebyla?! "Půldolar" díky lobby šéfa nahrávacího studia (Snoop Catta) dostal hlavní roli, v níž plně využil svou nemravnou mluvu a držení koltu. A obojí mu šlo výborně, ale není se čemu divit, jelikož tenhle pánvičkář ve svých mluvících klipech prakticky nedělá nic jiného. A aby se příští studiové desky prodalo víc, tak je tenhle řiťmus vylíčen v barvách nejsvětlejších, což ostře kolaboruje s jeho NEjižanskou barvou pleti. Co ses do toho sral done? 36% ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Ono by to bylo i docela dívatelné, kdyby do hlavní role neobsadili šimpanze. Ten přednášející Pitekantrop je asi takový herec, jako já jaderný fyzik, ale budu ten uran zkoušet štěpit tak dlouho, dokud nebudou sousedům vypadávat vlasy a zuby a objevovat se jim po těle ty podivné fleky! Je velmi smutné, že to "gagsta - nigga - bitcha -mothafucka" sype tolik, že si kdejaké ohyzdné, vypatlané poleno může zaplatit místo v první lajně, než aby to nechal na profesionálních hercích. Situaci a reputaci negroamerických hereckých svazů alespoň částečně zachraňuje Hvozd Bílober, který zvládne přesvědčivě zahrát snad i spálenou švestkovou buchtu, no a Bobík předvádí svůj zdravý, mafiánský standard. Takže pokud hledáte hybrid mezi Training day a dokumentem o etologii goril, budete se vcelku bavit. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Protekční černoušek fušuju do fízlaření v jedné z nejblbějších gangsterek současnosti. Do kroku mu vyhrává průjem, googlem označovaný jako rap, jehož existenci obestírá hromada legend. Jedna z nich praví, že těhotné ženy vystavené jeho sžíravé intenzitě porodí tříoké ratolesti a lovcům velryb na čele vyraší bradavka, ale to jsou jen legendy. Po tvrdém nátlaku veřejnosti se hrstka severských vědátorů oddala dlouhému a nákladnému výzkumu a podařilo se jí prokázat, že z říše zvířat jsou imunní kobylky a negři, u lidí vykazují nečekanou odolnost jedinci s IQ pod 80. Freelancers si v toxicitě s tím nejhlubším dnem hudebního vkusu nezadá, při jeho sledování se každá buňka mého těla zmítala v agónii a kdyby jen to. Absolutnímu zprznění filmové kariéry neušel ani kdysi nejlepší herec planety. Pevně věřím, že De Niro neprodal svou prdel lacino a konečně si může dovolit tu nablýskanou sekačku od Mountfieldu, ale otázka zní, jestli mu stála za cejch pětidolarové kurvy. Nikdy mi blbost filmu nezraňovala uši, všechno je jednou poprvé. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle prostě nešlo. Film měl určitý nápad a motiv. Ale základní účelem hlavních herců a účel filmu jsem teda vůbec nepochopil. Kdo je hrdina ve filmu ? Možná vám to řekne něco víc. Ale pro mě naprosto zbytečný film. Při filmu jsem se strašně nudil a u filmu jsem musel dělat asi 6 přestávek. Takže bohužel, film asi nesednul. Proto hodnotím jen na 8% = odpad! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Napriek tomu, že sa celý dej filmu odohráva v New Yorku, tak celé filmovanie prebiehalo v americkom meste New Orleans. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama