foto

Len Lesser

  • nar. 3.12.1922
    New York City, New York, USA
  • zem. 16.2.2011 (88 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Frankenstein & the Werewolf Reborn!
Raw Footage
2003 Baadasssss!
2002 Today You Are a Fountain Pen
1998 List, The
True Friends
Werewolf Reborn!, The
1994 Rave Review
1990 Ain't No Way Back
Faith
Sorority Girls and the Creature from Hell
Šéf mafie
1989 Babiččin dům
Spy (TV film)
1984 Du-beat-e-o
1981 Na život a na smrt
Take This Job and Shove It
Through the Magic Pyramid (TV film)
1979 Žena v ringu
1978 Rodinný lékař
Someone's Watching Me! (TV film)
1977 Joyride to Nowhere
Moonshine County Express
Ruby
Supervan
The Amazing Spider-Man (TV film)
1976 Psanec Josey Wales
1975 Big Rip-Off, The (TV film)
1974 It's Good to Be Alive (TV film)
Truck Stop Women
1973 Motýlek
Na šikmé ploše
1972 Dirty Little Billy
1971 Blood and Lace
1970 Kellyho hrdinové
1967 How I Spent My Summer Vacation (TV film)
Last Challenge, The
1966 Fireball 500
1965 Jak vycpat divoké bikini
McHale's Navy Joins the Air Force
1962 Ptáčník z Alcatrazu
Smog
1960 Bells Are Ringing
Prosím, nejezte sedmikrásky
1959 Crime & Punishment, USA
1958 Bratři Karamazovi
Chci žít!
Some Came Running
1957 Slaughter on Tenth Avenue
This Could Be the Night
1956 Někdo tam nahoře mě má rád
Rack, The
Žízeň po životě
1955 Shack Out on 101

TV seriály

2009 Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvá chůva (S01E02)
2007 The Wedding Bells (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Konec světa (S05E07)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2004 Quintuplets (TV seriál)
2003 Rock Me, Baby (TV seriál)
2000 Syn pláže (TV seriál)
1997 Smart Guy (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Občan Buchman (S05E15)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
Život s Rogerem (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Platypus Man (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1990 Babes (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1987 Spies (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Mumie tatínkem (S01E04)
1984 Airwolf (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
1977 Code R (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
Wonderbug (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Ghost Busters, The (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Girl with Something Extra, The (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
The Delphi Bureau (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Partners, The (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Love on a Rooftop (TV seriál)
Run Buddy Run (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Kentucky Jones (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Holiday Lodge (TV seriál)
The Investigators (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Grand Jury (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
The Man and the Challenge (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

2004 TV Land Moguls (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace