foto

Michael Green

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Expedice: Džungle
2020 Smrt na Nilu
Volání divočiny
2017 Blade Runner 2049
Blade Runner 2049 - 2036: Nexus Dawn
Logan: Wolverine
Vražda v Orient expresu
2011 Green Lantern
Green Lantern: Emerald Knights

TV seriály

2017 Američtí bohové (TV seriál)
Come to Jesus (S01E08)
A Murder of Gods (S01E06)
Git Gone (S01E04)
další epizody (6)
2012 Řeka (TV seriál)
Row, Row, Row Your Boat (E08)
Doctor Emmet Cole (E06)
Marbeley (E02)
další epizody (4)
2009 Kings (TV seriál)
The New King: Part Two (E12)
The Sabbath Queen (E07)
First Night (E03)
další epizody (5)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Ještěři (S02E02)
Žádné rozptylování (S01E14)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Hirodinové (S01E05)
2005 Everwood (TV seriál)
Za hlasem srdce (S03E22)
Městečko v horách (S03E16)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Everwood (TV seriál)
Bod zvratu (S03E08)
Hop nebo trop (S03E06)
Den končí (S02E22)
další epizody (5)
2003 Everwood (TV seriál)
Tři horníci z Everwoodu (S02E07)
Výjimečné dítě (S02E02)
Domov (S01E23)
další epizody (5)
2002 Everwood (TV seriál)
Je přítomen lékař? (S01E10)
Dobrotivý Bůh (S01E05)
Smallville (TV seriál)
Cizíma očima (S01E20)
Volby (S01E18)
Nicodemus (S01E15)
další epizody (4)
2001 Smallville (TV seriál)
Podivná dieta (S01E07)
Pod bodem mrazu (S01E05)
1999 Čmuchalové (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Období sucha (S01E11)
1968 Horne A'Plenty (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2003 Everwood (TV seriál)
Cena za slávu (S01E13)
Říše rostlin (S01E12)
2002 Everwood (TV seriál)
Pohádka díkůvzdání (S01E11)
Je přítomen lékař? (S01E10)
Něžné války (S01E09)
další epizody (10)
Smallville (TV seriál)
Věčná studentka (S02E06)
Bouře (S01E21)
Cizíma očima (S01E20)
další epizody (9)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Američtí bohové (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2019 Američtí bohové (TV seriál)
Moon Shadow (S02E08)
Treasure of the Sun (S02E07)
Donar the Great (S02E06)
další epizody (8)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
Come to Jesus (S01E08)
A Prayer for Mad Sweeney (S01E07)
A Murder of Gods (S01E06)
další epizody (8)
2009 Kings (TV seriál)
The New King: Part Two (E12)
The New King: Part One (E11)
Javelin (E10)
další epizody (12)

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Američtí bohové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce