foto

Michael Green

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Flashpoint
2019 Death on the Nile
Jungle Cruise
2017 Blade Runner 2049
Blade Runner 2049 - 2036: Nexus Dawn
Logan: Wolverine
Vražda v Orient expresu
2011 Green Lantern
Green Lantern: Emerald Knights

TV seriály

2017 Američtí bohové (TV seriál)
Come to Jesus (S01E08)
A Murder of Gods (S01E06)
Git Gone (S01E04)
další epizody (6)
2012 Řeka (TV seriál)
2009 Kings (TV seriál)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Ještěři (S02E02)
Žádné rozptylování (S01E14)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Hirodinové (S01E05)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Cizíma očima (S01E20)
Volby (S01E18)
Nicodemus (S01E15)
další epizody (4)
2001 Smallville (TV seriál)
Podivná dieta (S01E07)
Pod bodem mrazu (S01E05)
1999 Čmuchalové (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Období sucha (S01E11)
1968 Horne A'Plenty (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2002 Smallville (TV seriál)
Věčná studentka (S02E06)
Bouře (S01E21)
Cizíma očima (S01E20)
další epizody (9)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Američtí bohové (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
Come to Jesus (S01E08)
A Prayer for Mad Sweeney (S01E07)
A Murder of Gods (S01E06)
další epizody (8)
2009 Kings (TV seriál)
The New King: Part Two (E12)
The New King: Part One (E11)
Javelin (E10)
další epizody (12)

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Američtí bohové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace