Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během zoufalé bitvy Mizu vzpomíná na to, jak kdysi žila úplně jinak, i na tvrdou lekci, kterou tenkrát dostala. (Netflix)

Recenze (17)

Algernons 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo něco, úžasné prolínání souboje s minulostí hlavní hrdinky, která nabere nečekaný otáčky a pak to vše kulminuje ve vynikajícím vyvrcholení, které zasadí těžké rány na všech frontách. This IS Cinema! ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejkrásnější a především nejemotivnější díl. Část v přítomnosti je čistá řežba těla. Část v minulosti je čistá řežba duše. Dost tomu pomohl i způsob vyprávění. Navíc začne dávát smysl hodně věcí. Včetně toho, proč je Mizu, jaká je... ()

Reklama

karnifex 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady se Kill Bill přímo zjevuje - Tisíc drápů a Osmaosmdesátka jedno jsou! Linka se vzpomínkami na Mizuino manželství je nečekaná - ale bohužel také ne příliš dobře vystavěná. A velmi mění pohled na Mizu (stejně jako její zrada Akemi) - tady se z ní stává úplně jiná postava, než jakou byla v předchozích dílech. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epický dvojpríbeh, kde sledujeme kľúčovú minulosť hlavnej hrdinky, ktorý zadefinoval to kým je a kto najviac ju môže zradiť. Zocelené srdce v temnote pomsty, v súčasnej dejovej linke stojí nepredstaviteľnej presile. Ako má bojovať proti presile ju učil jej najbližší. Bola dosť dobrá žiačka, aby si osvojila umenie boja s Naginata? Meč na palici neostane nič dlžný svojmu menu. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších dílů napříč všemi seriály. Mnohovrstevnaté prolínání dějových linek. Spousta faktů posunují nejen děj, ale i motivace postav dopředu. Top moment dílu: Láska otrávená zradou, vytvoříc Onryó, noční můru.❗SPOILER / Origin změny Mizu z dívky na chlapce, opětovné shledání s chůvou, manželství Mizu s Mikiem, zrada, origin boje s naginatou, boj s Tisíci drápy. Odkaz na snímek Kostka - přeseknutí hlavy vejpůl❗Masterpiece, naprostej peak celého seriálu a originální soubojová scéna z ptačí perspektivy. Plná palba. 💯 (07.01.2024) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama