foto

Brynn Thayer

  • nar. 4.10.1949 (67 let)
    Nr. Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Offer and Compromise
2015 Vražda v Mexiku (TV film)
2013 Smrtelná pomsta (TV film)
2010 Cesta ven
2005 Jane Doeová: Jiná tvář (TV film)
2000 David Cassidy Story, The (TV film)
Chasing the Dragon
1993 Matlock: The Fatal Seduction (TV film)
Truimf nad neštěstím: Příběh hurikánu Andrew (TV film)
1992 Diagnóza vražda - Bez varování (TV film)
1989 Comeback, The (TV film)
1988 Deadline: Madrid (TV film)
Kansas
Mrtvý nebo živý (TV film)
Sám proti teroru
1987 Duchem proti své vůli (TV film)
Milostné hrátky (TV film)
Velký esa

TV seriály

2017 Kravaťáci (TV seriál)
The Painting (S06E12)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
Best Christmas Ever (S01E11)
Ray Donovan (TV seriál)
Volební zvrat (S03E06)
Kalmazoo (S03E01)
Castle na zabití (TV seriál)
Svůdce (S08E07)
2012 Nebezpečná identita (TV seriál)
Šlapka si tolik nevydělá (E14)
2010 Obhájci (TV seriál)
2008 Life in General (TV seriál)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
12 Miles of Bad Road (TV seriál)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Čest (S03E08)
2003 Manipulátor (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Stat (TV seriál)
1989 Island Son (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
TV 101 (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Shell Game (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

1976 Family Feud (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Take Care

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace