Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při náhodné kontrole je zadržen muž, jehož auto se ukáže být spojené s únosem mladé ženy Brendy. K únosu došlo před dvěma roky a on o něm vypráví, jako by se chtěl se svým činem chlubit. Policisté tedy případ otevřou a zjistí, že Brenda nebyla jediná. V každém městě, kde muž pracoval jako zvukař v obchodech, kde se upravují nahrávky zákazníků, se pohřešovala nějaká žena. Vzápětí najdou ve sklepě domu, kde dříve bydlel, zazděnou mrtvolu jedné z pohřešovaných. Je Brenda ještě naživu? (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tady dalšího magora, co se rád díval, jak jeho oběti vzdávají boj o život a pak je zaživa zazdil. Moc jsem sice nepochopil ty jeho pohnutky se najednou přiznat, když si pak hrál s policajtama na kočku a myš při svých výpovědích – kde postupně vyplulo na povrch, že unesených mrtvých žen a dívek bylo více…Mělo to ponurý nádech, ale v některých momentech mi u této epizody prostě haprovala logika – tudíž zůstanu u průměrného ohodnocení… ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V závěru epizody, když běží Brenda (Kathleen Munroe) za Davidem (Jeff Hephner), má na sobě plášť. Když projede auto, tak záhadně zmizí. (Zix.)

Reklama

Reklama