foto

Megan Charpentier

  • nar. 26.5.2001 (17 let)
    Westminster, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Megan Charpentier je kanadská herečka. Poprvé se v televizi objevila už ve třech letech v reklamě světoznámé hráčkařské firmy Hasbro. Následovaly další úspěšné reklamní klipy a později také televizní seriály. Doménou malé slečny se ale kupodivu staly hororové filmy – většinu z nich přitom ale neviděla, protože jí to rodiče nedovolili.

Začalo to v roce 2009, kdy si díky své podobnosti s herečkou Amandou Seyfried zahrála mladší podobu její postavy v komediálním hororu Jennifer's Body - Bacha kouše!. Zmíněnou podobu pak filmoví tvůrci využili stejným způsobem ještě o dva roky později ve fantasy thrilleru Červená karkulka. Ve snímku Resident evil: Odveta se objevila jako ztělesnění zlého superpočítače s názvem „Red Queen“. Kromě toho jsme Megan mohli v našich kinech vidět ve velmi úspěšném hororu Mama, kde byla rovnocennou partnerkou takovým hercům jako Jessica Chastain nebo Nikolaj Coster-Waldau.

Zmíněná žánrová specializace ale dospívající Megan přinášela přece jen jednu komplikaci: kvůli svému věku se na ony filmy nesměla dívat. Tak trochu se pak vymykal televizní film Grumpy Cat's Worst Christmas Ever, kde byla hlavní hvězdou vedle slavné kočky se zamračeným obličejem. A nepřekvapí, že si Megan nenechala ujít účinkování v hororu To.

Megan Charpentier je milovnicí tance, plavání, fotbalu a ledního hokeje. Má dvě mladší sestry, Madison a Geneu.

Black "Stoka" threat

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pinocchio Project
2017 Chatrč
To
2016 Operation Christmas (TV film)
2015 Signed, Sealed, Delivered: The Impossible Dream (TV film)
Signed, Sealed, Delivered: Truth Be Told (TV film)
2014 Grumpy Cat's Worst Christmas Ever (TV film)
Hráč
2013 Mama
Profile for Murder (TV film)
2012 Resident Evil: Odveta
2011 Manžel nebo milenec (TV film)
Červená Karkulka
2010 Frankie & Alice
Nebezpečná minulost (TV film)
2009 Jennifer's Body - Bacha, kouše!
2008 Mrs. Clause, The (TV film)
Storm Seekers (TV film)

TV seriály

2014 Motiv (TV seriál)
Podvod (S02E04)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
Party On, Garth (S07E18)
2010 Hiccups (TV seriál)
Hodina duchů (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Storm Weathered (S01E11)
Agentura Jasno (TV seriál)
Yang 3 v 2D (S05E16)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Pozemšťan (S02E06)
2008 Hlídka (TV seriál)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)
Painkiller Jane (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace