foto

Lili Simmons

  • nar. 23.7.1993 (25 let)
    San Diego, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Lili Simmons poprvé spatřila světlo světa v kalifornském San Diegu 10. listopadu roku 1994. Již od mala projevovala zájem o vystupování před publikem a modeling, tyto dvě vlastnosti jí i nadále provázely celou její budoucí kariérou. První možnost spatřit tuto drobnou blondýnku před filmovou kamerou měli diváci roku 2010 v rámci disneyovského seriálu Zeke and Luther, a televizním dramatu Hollywood Is Like High School with Money. I přesto, že tyto role byly spíše vedlejšími, na sebe dokázala upozornit a záhy přišla i její první filmová role, opět v rámci počinu produkovaného společností Disney, s názvem Geek Charming.

Zlomem v její dosavadní herecké kariéře byl rok 2013, kdy byla obsazena do role amišské dívky v seriálu Banshee z pera kultovního tvůrce Alana Balla, jehož podpis figuruje mimo jiné pod takovými díly, jakými jsou Six Feet Under (Odpočívej v pokoji), či True Blood (Pravá krev). Jak rostl význam postavy v seriálu, tak se zvyšoval i zájem diváků o její herectví. Zatím posledním počinem v její herecké kariéře je účast v temném dramatu z produkce HBO s názvem True Detective, jehož dění mapuje stíhání sériového vraha a osudy dvou detektivů Lousianského policejního sboru v průběhu 17 let.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bad Match
Dirty Lies
2015 Kosti a skalp
2012 Tlusťoch válí
2011 Pako mých snů (TV film)

TV seriály

2018 The Purge (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Westworld (TV seriál)
Akane No Mai (S02E05)
2017 Ray Donovan (TV seriál)
Bob the Builder (S05E10)
Mister Lucky (S05E09)
If I Should Fall from Grace with God (S05E07)
další epizody (8)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Poniu I Ke Aloha (S07E16)
2016 Westworld (TV seriál)
Zapomenout (S01E08)
Banshee (TV seriál)
Requiem (S04E08)
Trochu pozdě (S04E05)
Může být nevinný (S04E04)
další epizody (6)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Nejhorší Valentýn (S06E14)
2015 Banshee (TV seriál)
Nakonec zaplatíme všichni (S03E10)
Ani Bůh si nebude vědět rady, co s tebou (S03E09)
Všechno, co jsem se naučil (S03E08)
další epizody (10)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Kořist (S05E24)
Popel (S05E16)
2014 Temný případ (TV seriál)
Strašidelné domy (S01E06)
Vidění (S01E02)
Banshee (TV seriál)
Kulky a slzy (S02E10)
Návrat domů (S02E09)
Odplata (S02E08)
další epizody (9)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Pokrevní bratři (S04E19)
Kdysi a nyní (S04E12)
2013 Banshee (TV seriál)
Šílená posedlost (S01E10)
Mizerný šachista (S01E09)
Budeme žít věčně (S01E08)
další epizody (6)
Banshee Origins (TV seriál)
2012 Jane by Design (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
2011 Mr. Sunshine (TV seriál)
2010 Hollywood Is Like High School with Money (TV seriál)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace