foto

Wayne Wilderson

  • nar. 30.1.1966 (54 let)
    Minneapolis, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mascots
2015 Sex, Death and Bowling
2014 Švec
2007 Božský Evan
The Thick of It (TV film)
2006 The Enigma with a Stigma
2003 Windy City Heat (TV film)
2002 Expres foto
2001 A.I. Umělá inteligence
Opoparchant
1996 364 Girls a Year
Den nezávislosti

TV seriály

2020 The Big Show Show (TV seriál)
Génius (E03)
Will a Grace (TV seriál)
Of Mouse and Men (S11E10)
2019 Malý Sheldon (TV seriál)
Břichobol a pořádný kus metafory (S02E12)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Super Tuesday (S07E05)
Pledge (S07E03)
2018 Teta Mick (TV seriál)
The Dump (S02E13)
The Fosters (TV seriál)
Turks & Caicos (S05E21)
2017 Teta Mick (TV seriál)
The Teacher (S02E08)
The Bully (S01E13)
The New Girl (S01E11)
další epizody (4)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Justice (S06E04)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Zornův syn (TV seriál)
Bojiště Země (E03)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Inaugurace (S05E10)
Líbat sestru (S05E09)
Pí***gate (S05E06)
další epizody (6)
Průměrňákovi (TV seriál)
Show musí jít dál (S07E24)
2015 Od A do Z (TV seriál)
L Is for Likability (E12)
K Is for Keep Out (E11)
Vražedná práva (TV seriál)
She's Dying (S02E02)
It's Time to Move On (S02E01)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Vystřídání partnerských rolí (S09E09)
2014 Od A do Z (TV seriál)
D Is for Debbie (E04)
Pan kritik (TV seriál)
2013 Máma (TV seriál)
Smokey Taylor and a Deathbed Confession (S01E22)
Broken Dreams and Blocked Arteries (S01E21)
2011 Jessie (TV seriál)
Wilfred (TV seriál)
Izolace (S01E10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v balíku (S07E04)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2009 Private Practice (TV seriál)
Sins of the Father (S03E08)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Hra o všechno (S09E24)
Pohotovost (TV seriál)
Staré časy (S15E19)
2008 3Way (TV seriál)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Výloha na vraždu (S02E11)
2007 Cavemen (TV seriál)
Spolužáci (TV seriál)
The Class Has a Snow Day (E16)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Moje rodina (S04E17)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Lucky Louie (TV seriál)
Zpověď (E10)
Spolužáci (TV seriál)
The Class Runs Into a Convenience Store (E10)
The Class Learns About Hurricanes (E03)
Kancl (TV seriál)
Vězeň (S03E09)
Integrační obřad (S03E08)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Přibitý (S04E08)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Těla v pohybu (S06E01)
Oběma nohama v hrobě II. (S05E25)
2004 Joey (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Mlčeti zlato (S01E08)
Listen Up (TV seriál)
2003 Married to the Kellys (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Golden Moldy (S05E16)
JAG (TV seriál)
Komplikace (S08E12)
2002 Half & Half (TV seriál)
Push, Nevada (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2001 One on One (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
The Ellen Show (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
V kleci (S02E07)
Krev nevinných (S02E06)
Učinit spravedlnosti za dost (S01E21)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The Lame Duck Congress (S02E06)
1999 Křížová výprava (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
1998 Getting Personal (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Frogger (S09E18)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Apology (S09E09)
The Merv Griffin Show (S09E06)
The Summer of George (S08E22)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 NewsRadio (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Parkovací místo (S04E02)
1994 Ellen (TV seriál)
Thunder Alley (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Vyhoďme ho z kola ven (S01E10)
Living Single (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 Mr. Show with Bob and David (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky