foto

Wayne Wilderson

  • nar. 30.1.1966 (51 let)
    Minneapolis, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mascots
2015 Sex, Death and Bowling
2014 Švec
2007 Božský Evan
Thick of It, The (TV film)
2006 The Enigma with a Stigma
2003 Windy City Heat (TV film)
2002 Expres foto
2001 A.I. Umělá inteligence
Opoparchant
1996 Den nezávislosti
364 Girls a Year

TV seriály

2017 The Mick (TV seriál)
The Bully (S01E13)
The New Girl (S01E11)
The Snitch (S01E08)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Son of Zorn (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Show musí jít dál (S07E24)
2015 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Vystřídání partnerských rolí (S09E09)
2014 Od A do Z (TV seriál)
Pan kritik (TV seriál)
Vražedná práva (TV seriál)
2013 Máma (TV seriál)
Smokey Taylor and a Deathbed Confession (S01E22)
Broken Dreams and Blocked Arteries (S01E21)
2012 Viceprezident(ka) (TV seriál)
2011 Jessie (TV seriál)
Wilfred (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2009 Private Practice (TV seriál)
Sins of the Father (S03E08)
Pohotovost (TV seriál)
Staré časy (S15E19)
2008 3Way (TV seriál)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Výloha na vraždu (S02E11)
2007 Cavemen (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Lucky Louie (TV seriál)
Spolužáci (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Vězeň (S03E09)
Integrační obřad (S03E08)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Přibitý (S04E08)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Oběma nohama v hrobě II. (S05E25)
2004 Joey (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Listen Up (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Married to the Kellys (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Komplikace (S08E12)
2002 Half & Half (TV seriál)
Push, Nevada (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2001 One on One (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
The Ellen Show (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
V kleci (S02E07)
Krev nevinných (S02E06)
Učinit spravedlnosti za dost (S01E21)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Křížová výprava (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Getting Personal (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 NewsRadio (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Thunder Alley (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)

TV pořady

1995 Mr. Show with Bob and David (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace