Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šestnáctiletá dívka se právě i s matkou přestěhovala z rušného Los Angeles do malého městečka Sunnydale. Chce zde začít nový život, najít si přátele a užít si mládí. To ovšem ještě netuší, že střední, na kterou právě nastoupila, stojí nad Pekelnou branou. (ArsenalEagle)

Recenze (4)

liuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový ten klasický pilot, kde je toho hromada jinak než se to srovná, a bude z toho nejlepší seriál. Buffy umí skákat několik metrů do výšky a Xander se představí na skateboardu, na kterém už pak nikdy stát nebude. Cordelia jak kdyby vypadla z Mean Girls, a je to hrozné klišé. Ale už pilot přinesl klasické lokality jako je prázdná knihovna a plný klub Bronze. Jo a hrozně mě pobavil Passion of the Nerd, který přesně rekl, že dungeon Mastera vypadá jak z kulis klipů Meat Loafa. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No... rok 97. Podle toho to i vypadá (treba kulisy v podzemí,  nebo příchod Pána jsou dnes už k pousmání). Ale myslím, že minimálně Sarah Michelle Gellar člověka zaujme. Seznámení s postavama - done.,,A říkal ještě něco?" - ,,Něco o pekelný bráně... " ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“In every generation there is a chosen one. She alone will stand against the vampires the demons and the forces of darkness. She is the slayer.” A som zase na začiatku, úvod bol podarený a javí sa veľmi sľubne. Som rád, že sa vraciam späť k svojim milovaným postavám. Bolo úžasné sledovať úplne začiatky. Mladá Buffy je prekrásna, prvýkrát sa zoznamujem s povinnosťami, ktoré plnú z toho, byť Slayer. Tiež sa dozvedáme nadšenom Gilesovi, ktorý je jej Watcher. A rovnako sa zoznamuje s Buffyinmi vernými priateľmi a to s roztomilou a sladkou Willow a zábavným Xander. A tiež nesmiem zabudnúť na tajomného Angela, jeho prvé stretnutie s Buffy je bolo nezabudnuteľné. Ide o podarené, dobre štylizované dark fantasy s bohatou mytológiou. Síce školský život je taký planý a ničím výrazne neohromí, ale keď sa vydáme do sféry nadprirodzená, hneď to má niečo do seba. A napínavé scény sú skvelo ozvučené, čo len dodáva na ľahko horrorovej atmosfére. 7/10 ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama