Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marybeth se jako jediné podařilo uniknout ze spárů ducha Victora Crowleyho. Ve chvíli, kdy se Marybeth dozvídá úplnou pravdu o jeho prokletí, je pevně rozhodnuta vrátit se zpět do močálu v New Orleans a pomstít smrt svých přátel. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (93)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Do bažín sa vracia Marybeth tentokrát v spoločnosti ostrieľaných lovcov, aby sa im konečne podarilo Victora Crowleyho poraziť a bažiny očistiť. Marybeth netuší, že skutočný plán reverenda Zombieho je však trochu iný a počíta zo stratami...Druhé pokračovanie bohužiaľ Adam Green spravil príliš seriózne a tak v porovnaní s prvou časťou ubudol humor a Hatchet 2 určite nieje tak skvelý horor aby v divákovi zanechal nezabudnuteľný dojem. Veľká škoda, že sa vytratila satira, pretože takto sa stal film klasickým béčkovým hororom, k tomu všetkému podpriemerným. 50%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

A sakra....A sakra.... Tohle jsem si říkal prakticky hned od začátku. První Hatchet považuju za jeden z nejlepších slasherů poslední doby, byl zábavnej, tajemnej a krvavej a navíc měl výborný herce. Dvojku jsem s vysokým očekáváním vyhlížel. Bohužel po dokoukání jsem byl neuvěřitelně zklamán. Příběh už není tak zábavnej a humor totálně opadl a kdykoliv se pokusí Green nacpat humor tak není vůbec vtipnej. Herci jsou dost toporní a nezachrání to ani známé tváře. Aspoň že gore a slušné masky zůstaly, ale u mě to bohužel spadlo do lehkého podprůměru. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než jednička, ovšem gore je tu hodně hustý, krásně splatterový. Komediální kecy nebyly špatný, ale v jedničce mě bavily víc. Moc mě potěšila mini rolička mého Troma oblíbence Lloyda Kaufmana. Každopádně solidní vyvraždovačka, rozhodně stojí za zkouknutí. Úvodní titulky filmu obstarala kapela Ministry ,závěrečné pak kapela Overkill. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu docela mírný pád dolů, ale i když z jakého úhlu pohledu. První díl byl extrémně krvavý s debilním mutantem a s naprosto debilním chování postav. Tyto prvky jsou ve druhém dílu zachovány, ale chybí tu taková zběsilost a hlavně napětí prvního dílu. Hodně slabé. 35% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Marybeth, jediný preživší z prvej časti výletníkov sa rozhodne vrátiť späť k strašidelným bažinám, kde úraduje duch Victora Crowleyho. Za pomoci skupinky ľudí zloženej voodoo šarlatánom chce priniesť späť domov zmrzačené telá svojho otca a brata. Každý z členov skupiny však podstúpil túto nebezpečnú cestu z rôznych dôvodov. No nie každý bude mať to šťastie a domov sa aj vráti. Druhá časť napriek slabšiemu deju ponúka rovnakú krvilačnú zábavu ako prvá. A rovnako ako pri prvej časti, nezamýšľajte sa nad dialógmi či "logickým" správaním osôb. Len si to "užívajte". Nehľadajte ťažkú pointu filmov "ala" Mystic River - 60% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Prvý film režiséra, ktorý má v názve jeho meno. Celý názov znie Adam Green's Hatchet II. (beso74)
  • V 60 kinách USA a Kanady sa dostala do kín nezostrihaná verzia tohto filmu. Väčšina kín nemala ani tušenia o miere násilia vo filme, a tak do konca premierového víkendu bolo v drvivej väčšine z nich premietanie ukončené. (beso74)
  • Aby sa udržal príbeh v tajnosti, nikto nedostal kópiu celého scenára. Dokonca aj samotní herci dostali len niekoľko strán, v ktorých vystupovali. (beso74)

Reklama

Reklama