foto

Valerie Curtin

  • nar. 31.3.1945 (74 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1986 Somrák z Beverly Hills
Velké problémy
1985 Maxie
1982 Nejlepší přátelé
1980 Brave New World (TV film)
Christmas Without Snow, A (TV film)
Why Would I Lie?
1978 A Love Affair: The Eleanor and Lou Gehrig Story (TV film)
Different Story, A
Last of the Cowboys, The
Rabbit Test
1977 Greatest Thing That Almost Happened, The (TV film)
The Last of the Cowboys
1976 Němý film
Stříbrný blesk
Tři ze sanitky
Všichni prezidentovi muži
1974 Alice už tu nebydlí

TV seriály

2005 Tak trochu mimo (TV seriál)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Krutost (S11E02)
2002 Baby Bob (TV seriál)
Family Affair (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Stark Raving Mad (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Vraťte mu to křeslo (S01E19)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1971 The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace