foto

Valerie Curtin

  • nar. 31.3.1945 (75 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Hračky
1984 Nevěrně tvá
1982 Nejlepší přátelé
1980 Inside Moves
1979 ...a spravedlnost pro všechny

TV seriály

1975 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Mary's Delinquent (S06E08)

Herecká filmografie

Filmy

1986 Somrák z Beverly Hills
Velké problémy
1985 Maxie
1982 Nejlepší přátelé
1980 Brave New World (TV film)
Christmas Without Snow, A (TV film)
Why Would I Lie?
1978 A Different Story
A Love Affair: The Eleanor and Lou Gehrig Story (TV film)
Last of the Cowboys, The
Rabbit Test
1977 Greatest Thing That Almost Happened, The (TV film)
The Last of the Cowboys
1976 Němý film
Stříbrný blesk
Tři ze sanitky
Všichni prezidentovi muži
1974 Alice už tu nebydlí

TV seriály

2005 Tak trochu mimo (TV seriál)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Krutost (S11E02)
2002 Baby Bob (TV seriál)
Family Affair (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Stark Raving Mad (TV seriál)
Becker (TV seriál)
Saving Harvey Cohen (S01E18)
Správná pětka (TV seriál)
Whatever Works (S05E15)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1994 Frasier (TV seriál)
Vraťte mu to křeslo (S01E19)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1971 The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky