foto

Patrick Williams

  • nar. 23.4.1939
    Bonne Terre, Missouri, USA
  • zem. 25.7.2018 (79 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2005 Herkules (TV film)
2004 Když do města přijdou andělé (TV film)
Perfektní manžel (TV film)
2003 1st to Die (TV film)
Hledá se John Christmas (TV film)
2002 Darované srdce (TV film)
Jen procházka v parku (TV film)
Moc a láska (TV film)
Ponížení (TV film)
2001 Blondýnka (TV film)
Osmondovi (TV film)
Zeptejte se mých dětí (TV film)
2000 Průhledné lži (TV film)
Tři panáci (TV film)
Včerejší děti (TV film)
1999 Biblické příběhy: Ježíš (TV film)
Chladné klima (TV film)
Gólová výměna (TV film)
Miracle on the 17th Green (TV film)
Polib nebesa
Prokleté dědictví (TV film)
Píseň od srdce (TV film)
Take My Advice: The Ann and Abby Story (TV film)
V zajetí rocku (TV film)
Vražda na Stínové hoře (TV film)
Útes
1998 Rytířem na hradě Camelot (TV film)
Zlomené srdce (TV film)
1997 87. revír: Vlna veder (TV film)
Biblické příběhy: Šalamoun (TV film)
Childhood Sweetheart? (TV film)
Home Invasion (TV film)
Matka se vyzná (TV film)
Podezřelý
Sisters and Other Strangers (TV film)
Srdce plné deště (TV film)
Stará láska nerezaví
Walton Easter, A (TV film)
1996 A Brother's Promise: The Dan Jansen Story (TV film)
After Jimmy (TV film)
Má nejlepší přítelkyně (TV film)
Never Give Up: The Jimmy V Story (TV film)
The Siege at Ruby Ridge (TV film)
Víkend (TV film)
1995 Betrayed: A Story of Three Women (TV film)
Blesk (TV film)
Deadline for Murder: From the Files of Edna Buchanan (TV film)
Her Hidden Truth (TV film)
Journey (TV film)
Královská ryba (TV film)
Luční harfa
OP Center (TV film)
West Side Waltz, The (TV film)
1994 Because Mommy Works (TV film)
Corpse Had a Familiar Face, The (TV film)
Dar lásky (TV film)
Francouzské hedvábí (TV film)
Getting Gotti (TV film)
Osudné setkání (TV film)
Vezmi mě znovu domů (TV film)
Zóna soumraku (TV film)
1993 Geronimo (TV film)
Nakažlivý žár (TV film)
Slepý bod (TV film)
Vrah z Heartlandu (TV film)
Zelda (TV film)
Záchranná akce (TV film)
1992 Back to the Streets of San Francisco (TV film)
Big Girls Don't Cry... They Get Even
Dědictví lží (TV film)
Klenoty (TV film)
Ledové ostří
Tajemství hřbitova (TV film)
1991 Boj o Jenny (TV film)
Daughters of Privilege (TV film)
Keeping Secrets (TV film)
Saturday's (TV film)
Za bílého dne (TV film)
1990 Cry-Baby
Love and Lies (TV film)
S duchy na útěku
Spi sladce, drahá ženo (TV film)
Vyznamenání (TV film)
1989 Noční procházka (TV film)
Super sázka
1988 Divocí koně
Dvojí život (TV film)
Děti, možná (TV film)
1987 Kojak: The Price of Justice (TV film)
Žhavá laguna (TV film)
1986 Hoříci oceán (TV film)
Jen mezi přáteli
Modré fialky
Spot Marks the X (TV film)
1985 Kdo s koho
Zvedený (TV film)
1984 Jsem žena nebo muž
Nejlepší obrana
Odpolední směna
Síla lásky
W*A*L*T*E*R (TV film)
Young Lust
1983 Dva podobní
Marvin and Tige
Rváč (TV film)
1982 Family in Blue (TV film)
Hračka
Moonlight (TV film)
Nejlepší bordýlek v Texasu
Svého druhu hrdina
Tomorrow's Child (TV film)
1981 Charlie Chan a kletba Dračí královny
Girl's Life, A (TV film)
Miracle of Kathy Miller, The (TV film)
Princess and the Cabbie, The (TV film)
1980 Hero at Large
Herschel drtí faraony
Jak vyzrát na vysoké životní náklady
Jsem na řadě
Ojetá auta
1979 Butch a Sundance: Začátky
Hot Stuff
Kuba
Mother and Me, M.D. (TV film)
1978 Detektiv ze San Franciska
Escapade (TV film)
Seniors, The
The One and Only
Šampión
1977 Man with the Power, The (TV film)
Stonestreet: Who Killed the Centerfold Model? (TV film)
1976 Most Wanted (TV film)
1975 A kdo ji zabije teď?
Crossfire (TV film)
Falešně obviněný
Stowaway to the Moon (TV film)
The Lives of Jenny Dolan (TV film)
1974 Harrad Summer
Madam Sundance (TV film)
Moonchild
Murder or Mercy (TV film)
1973 Hex
Ordeal (TV film)
Sssssss
Time for Love, A (TV film)
Topper Returns (TV film)
1972 Hardcase (TV film)
Short Walk to Daylight (TV film)
1971 Evel Knievel
Hitched (TV film)
Incident in San Francisco (TV film)
Lock, Stock and Barrel (TV film)
Terror in the Sky (TV film)
The Failing of Raymond (TV film)
Travis Logan, D.A. (TV film)
1970 Macho Callahan
Pigeons
1969 Don't Drink the Water
Nice Girl Like Me, A
1968 How Sweet It Is!

TV seriály

2003 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a velmi, velmi starý muž (S02E05)
Pan Monk jde na baseball (S02E03)
1995 Extreme (TV seriál)
1993 Black Tie Affair (TV seriál)
Cutters (TV seriál)
1992 Columbo (TV seriál)
Není čas na umírání (S10E05)
1990 Simpsonovi (TV seriál)
Homerova dobrá víla (S02E02)
Columbo (TV seriál)
Žonglér - Vražda v Malibu (S09E06)
1989 FM (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Vražda jako autoportrét (S09E01)
Sex a ženatý detektiv (S08E03)
Vražda, kouř a stíny (S08E02)
1988 Eisenhower & Lutz (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Mr. President (TV seriál)
The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
The Slap Maxwell Story (TV seriál)
1986 Fathers and Sons (TV seriál)
Heart of the City (TV seriál)
1984 Suzanne Pleshette Is Maggie Briggs (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
Mr. Smith (TV seriál)
1982 The Devlin Connection (TV seriál)
1981 Two of Us, The (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
1978 Columbo (TV seriál)
Spiklenci (S07E05)
Jak vytočit vraždu (S07E04)
Předveď dokonalou vraždu (S07E03)
1977 Lou Grant (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Zkus mě chytit (S07E01)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Last Show (S07E24)
Lou Dates Mary (S07E23)
Mary's Big Party (S07E22)
další epizody (11)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Good Heavens (TV seriál)
The Tony Randall Show (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Look at Us, We're Walking (S07E13)
Ted's Temptation (S07E12)
Mary's Insomnia (S07E11)
další epizody (22)
1975 Doc (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
What Do You Want to Do When You Produce? (S06E15)
One Boyfriend Too Many (S06E14)
The Happy Homemaker Takes Lou Home (S06E13)
další epizody (24)
1974 Paul Sand in Friends and Lovers (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
An Affair to Forget (S05E15)
A Girl Like Mary (S05E14)
Neighbors (S05E13)
další epizody (24)
1973 The Magician (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Happy Birthday, Lou! (S04E15)
Almost a Nun's Story (S04E14)
I Gave at the Office (S04E13)
další epizody (24)
1972 Sandy Duncan Show, The (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Courtship of Mary's Father's Daughter (S03E15)
Rhoda Morgenstern: Minneapolis to New York (S03E14)
Operation: Lou (S03E13)
další epizody (25)
1971 Cannon (TV seriál)
Funny Face (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Ted Over Heels (S02E14)
The Square-Shaped Room (S02E13)
Is a Friend in Need (S02E12)
další epizody (24)
1970 Headmaster (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Christmas and the Hard-Luck Kid II (S01E14)
He's All Yours (S01E13)
Anchorman Overboard (S01E12)
další epizody (14)
San Francisco International Airport (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)

Dokumentární

1995 Stormchasers

TV pořady

1990 Earth Day Special, The (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2001 SK8 (TV seriál)
1998 The Famous Jett Jackson (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace