foto

Inga Cadranel

  • nar. 30.4.1978 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Polar
2018 The Queen of Sin (TV film)
2013 Ach, ty Vánoce (TV film)
2012 Dávné tajemství
Listener, The
2011 Vraždy v Lake City (TV film)
2008 Pomluva (TV film)
Smrtící úder
2007 Co život dal a vzal (TV film)
2003 Evangelium podle Jana
2001 Art of Woo, The
2000 Dear America: A Line in the Sand (TV film)
Sex a paní X (TV film)

TV seriály

2017 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvá v kontejneru (S12E06)
2016 Dark Matter (TV seriál)
She's One of Them Now (S02E07)
We Were Family (S02E04)
I've Seen the Other Side of You (S02E03)
další epizody (4)
Orphan Black (TV seriál)
The Collapse of Nature (S04E01)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Rock Bottom (E13)
Takes One to Know One (E03)
Dragon Slayer (E01)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Ti nejbližší (S01E10)
Zmizelá (S01E09)
Zákryt (S01E06)
další epizody (4)
Orphan Black (TV seriál)
Things Which Have Never Yet Been Done (S02E09)
Knowledge of Causes, and Secret Motion of Things (S02E07)
To Hound Nature in Her Wanderings (S02E06)
další epizody (6)
2013 Cracked (TV seriál)
Inquest (S01E10)
Orphan Black (TV seriál)
Endless Forms Most Beautiful (S01E10)
Unconscious Selection (S01E09)
Entangled Bank (S01E08)
další epizody (8)
2012 Policajt (TV seriál)
Manželé a otcové (S01E02)
Přežít svou smrt (S01E01)
2011 Kingová (TV seriál)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
2009 The Dating Guy (TV seriál)
2008 M.V.P. (TV seriál)
2006 Rent-a-Goalie (TV seriál)
2005 Jeff Ltd. (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
The Source (S01E10)
2004 ReGenesis (TV seriál)
The Secret War (S01E09)
2002 Street Time (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Leap Years (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Cikánská skládačka (S02E06)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace