foto

Lothaire Bluteau

  • nar. 14.4.1957 (62 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gravy
Regresión
2013 The Storm Within
2010 Jak se točí film
L'Enfant prodige
2009 Nedívej se nahoru
2008 Jedno jako druhý
Sněžní přátelé
2007 Walk All Over Me
2006 Zmizení ráje
2005 Tajemná posedlost
2004 Gerald L'Ecuyer: A Filmmaker's Journey (TV film)
2002 Julie na cestě domů
Smrtící žár
2001 Solitude
2000 Urbania
1999 Nepokojní duchové (TV film)
Senso unico
1998 Conquest
Zvířátka
Zásah do srdce (TV film)
1997 Bent
Other Voices, Other Rooms
1996 Střelila jsem Andyho Warhola
1995 Zpověď
1992 Ange de musique
Dotek ruky
Mrs. 'arris Goes to Paris (TV film)
Orlando
1991 Černé roucho
1989 Ježíš z Montrealu
1988 Bonjour Monsieur Gauguin
Nuit avec Hortense, La
1987 Les fous de Bassan
1986 Sonia
1984 Les années de rêves
1983 Rien qu'un jeu

TV seriály

2016 Vikingové (TV seriál)
Poslední loď (S04E10)
Smrt všude kolem (S04E09)
Portáž (S04E08)
další epizody (8)
2015 Vikingové (TV seriál)
Mrtvý (S03E10)
Obrat (S03E09)
Před branami (S03E08)
další epizody (4)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pokušení hazardu (S15E17)
2012 Pohřešovaný (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Strategie ústupu (S03E13)
2010 Tudorovci (TV seriál)
Tajemství srdce (S04E09)
Šestá a poslední manželka (S04E07)
S mým svolením (S04E06)
další epizody (5)
2007 Závod o dobytí Marsu (TV seriál)
2006 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Eros in the Upper Eighties (E13)
2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S03E17)
Day 3: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S03E16)
Day 3: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S03E15)
další epizody (5)
Třetí hlídka (TV seriál)
The Hunter, Hunted (S06E05)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pandora (S04E15)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S01E10)
2000 Oz (TV seriál)
A Cock and Balls Story (S04E01)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sophomore Jinx (S01E06)
1996 Nostromo (TV seriál)
1986 Miami Vice (TV seriál)
One Way Ticket (S02E14)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace