Reklama

Reklama

V hlavní roli tohoto psího filmu vystupuje pět roztomilých mluvících štěňat zlatého retrívra. Náhodně se ocitnou na Aljašce, kde se tito předčasně vyspělí psíci zúčastní závodu psích spřežení! (oficiální text distributora)

Recenze (30)

Master19 

všechny recenze uživatele

Čím víc pejsků, tím úspěšnější film? Možná, ale tahle partička zlatých huňáčků je naprosto neodolatelná: běhají, padají, mají svoje nešvary, ale hlavně - jsou TAK roztomilí! A dost, rozhodně nejsem fanda polidštěných plišákoidním zviřátkek, ale tohle se povedlo: má to spád a uteče to jako voda. Děti (a nejen je), které mají rády pejsky tímto naprosto dostanete. ()

Puslanka 

všechny recenze uživatele

Neviděla jsem celé, ale i tak jsem byla šokovaná. Jako film pro děti hezký, ale maličká štěňata táhnoucí sáně v několikadenním závodu na Aljašce??? Takové štěně nezvládne ani obyčejnou normálně dlouhou procházku, natož takový zápřah a v drsných podmínkách. Pak nemají být ty děti tak hloupý a chtít od štěněte zázraky, když si ho vydobudou na rodičích...filmy bývají často nelogické, ale tenhle předvádí i týrání, jen v hezkém pozlátku. ()

Reklama

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Whaw!!! A to nemyslím k filmu, ale ke zdejšímu nadšení. Vám se to vážně jako líbilo? Vám to vážně nepřišlo jako vrchol trapnosti? Tak mně ano! Chtěl jsem dát * za nádherné štěně Shasta (či jak se to píše), ale to bych tomuto filmu prokázal laskavost, a to rozhodně nemám v plánu. Totální kravina, úplná sračka, která, když už je teda pro ty malé diváky, nemá nejmenší kousek nějakého výchovného aspektu! Prostě pitomá pohádka s hodně zle nadabovanými stěňaty. Vsadit zde na roztomilost je úplně mimo mísu, páč se to nedaří. Ten malý husky je supr, ale totálně ho shodil jeho debilní dabér. Jak nemám ve zvyku používat hrubých slov, zde to nejde jinak. Ubožejší film jsem snad možná ani neviděl. S úsměvem souhlasím s Three Brave, který asi jediný zde má stejný názor. Dokud budou takovéto filmy brázdit tv, naše děti budou blbější a blbější. Nic z toho, co se ve filmu stalo se v životě nestane. Bože, jak může skvadra štěňat utáhnout saně!!! Nelze! Fuj! ||||| Ty vole, ono to má více dílů???? ()

Tambry1231 

všechny recenze uživatele

Tento film je rozkošný. :3 Šťeniatka sú roztomilé a mojho oblúbeného druhu ( Zlatý retriever ). Neviem prečo, ale páči sa mi ako do neho dali takú detskú naivitu. Potom nádherné Alijašské prostredie. TÁPOLÁRNAŽIARAJESUPER! A celkom zaujímavý príbeh. Sice "postava chce byť športovcom, ale pritom sa musí niečo naučiť" sa mi zdá otrepané... ale tu to urobili inak a zaujímavejšie- hlavné postavy NECHCELI byť športovcami, oni len chceli pomocť kamarátovi a potom sa dostať domov. Dobrí ludia ( psy ;P ) boli už od začiatku, ale naučili sa, že aj keď sa zdá že si tam kde by si nemal byť, v skutočnosti to može byť naopak. A je tam aj pár vtipných momentov :) Odporúčam ( aspoň pre deti ). Dovod prečo som dala iba 4 hviezdičky je pretože to medzi oblúbené filmy nepatrí a pretože niektoré časti sú trochu nudné. Ale inač je to fajn, odpočinkový film, hlavne ak máte radi psy. :) PS, neskúšajte to doma. XD ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Tak predovšetkým ma film zaujal hlavnými hrdinami -čo sú samozrejme úplne nádherné šteniatka. Zlatý Retriever a Husky sú moje najobľúbenejšie psie plemená a som z nich úplne hotová (hlavne, keď sú to k tomu šteniatka) :D Ale zázrakom, čo sa mne nikdy pri takých filmoch (kde sú hlavné zvieratá) nestáva, obľúbila som si aj ľudského hlavného hrdinu Adama (či ako sa volal) xD Film sa odohráva v prenádhernej atmosfére, tá polárna žiara je skutočná nádhera. Príbeh veľmi dojemný a v neposlednom rade -hudba -proste úžasná a strašne chytľavá... No proste niečo neskutočné... Takže -Najkrajší a najroztomilejší psíci, nádherné Aljašské prostredie, veľmi dojímavý, okúzľujúci príbeh aj hudba. Ani náhodou si to nezaslúži odpad. Napokon, je to detský film, tak čo si priať viac. Ja som viac, než spokojná a tento film rozhodne patrí do môjho rebríčku naj filmov. Najlepší diel z celej série Buddovcov. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Pretože šteniatka rastú príliš rýchlo na to, aby stihli dokončiť natáčanie v rovnakej veľkosti, boli odobraté matkám a pripustené pred kamery už ako 6-týždenné. Následkom toho trpeli giardiózou, kokcídiami a parvovírusom. 5 šteniatok napokon zahynulo. (whack)

Reklama

Reklama