foto

Václav Jelínek

  • nar. 12.7.1978 (41 let)
    Most, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Megakoncert Rádia Čas (koncert)

Hudební videoklipy

2014 Martin Kocián: Máma (hudební videoklip) - a.z.
2011 Lunetic: Na vlnách (hudební videoklip)
2003 Vašek Jelínek: Nahá (hudební videoklip)
Vašek Jelínek: Vincent van Gogh (hudební videoklip)
2002 Lunetic: Vzpomínám (hudební videoklip)
2000 Lunetic: Jsi anděl můj (hudební videoklip)
Lunetic: Podléhám myšlenkám (hudební videoklip)
Lunetic: S tebou (hudební videoklip)
1999 Lunetic: Ať je hudba tvůj lék (hudební videoklip)
Lunetic: Dotyky (hudební videoklip)
Lunetic: Kapky příběhů (hudební videoklip)
Lunetic: Měsíčňani (hudební videoklip)
Lunetic: Neplakej, mám Tě rád (hudební videoklip)
Lunetic: Rok a den (hudební videoklip)
Lunetic: Udělám, co budeš chtít (hudební videoklip)
1998 Lunetic: Chtěl bych tě líbat (hudební videoklip)
Lunetic: Cik-Cak (hudební videoklip)
Lunetic: Dear mamma (hudební videoklip)
Lunetic: Jako zlej sen (hudební videoklip)
Lunetic: Kouzelná noc (hudební videoklip)
Lunetic: Máma (hudební videoklip)
Lunetic: Nebýt sám / Dvě sestry (hudební videoklip)
Lunetic: Only you (hudební videoklip)
Lunetic: Pro co žít?! (hudební videoklip)
Lunetic: Úsměvy (hudební videoklip)
1996 Lunetic: Go Go Very Good Boy (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 Chart Show (TV pořad)
2016 Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2012 Mixxxer (TV pořad)
2011 Silvestr na pláži (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
2002 Silvestr 2002 (TV pořad)
2001 Basta fidli (TV pořad)
Dobroty (TV pořad)
Vabank (TV pořad)
2000 GO - GO šou (TV pořad)
Hogo Fogo (TV pořad)
Silvestr 2000 (TV pořad)
Český slavík - Mattoni 2000 (TV pořad)
1999 Silvestr 99 (TV pořad)
Silvestrovský koktejl 1999 (TV pořad)
Skopičiny (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1998 Eldorádo (TV pořad)
Prima jízda (TV pořad)
Prásk (TV pořad)
SILVESTR 1998 (TV pořad)
XXL (TV pořad)
Český slavík ’98 (TV pořad)
1997 Novoty (TV pořad)
1995 Horoskopičiny (TV pořad)
1994 Eso (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)
Medúza (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2011 Lunetic: Na vlnách (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky