foto

Sterling Jerins

  • nar. 15.6.2004 (15 let)
    New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Boarding School
Sestra - a.z.
2017 Daisy Winters
Geostorm: Globální nebezpečí
2016 Paterson
V zajetí démonů 2
2015 Before the Bomb
Převrat
Temné kouty
2014 Lepší teď než nikdy
Ukolébavka
Vzpomínky na Manhattan
2013 Butterflies of Bill Baker
Světová válka Z
V zajetí démonů

TV seriály

2019 Rozvod (TV seriál)
Knock Knock (S03E06)
Away Games (S03E05)
Bad Manners (S03E04)
další epizody (6)
2018 Bull (TV seriál)
A Girl Without Feelings (S03E07)
Rozvod (TV seriál)
Alone Again, Naturally (S02E08)
Losing It (S02E06)
Breaking The Ice (S02E05)
další epizody (6)
2016 Rozvod (TV seriál)
Vánoce (S01E06)
Gustav (S01E05)
Mediátor (S01E04)
další epizody (6)
2013 Deception (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)