foto

Lloyd Ahern II

  • nar. 7.6.1942 (75 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Jedna mezi oči
2010 It Takes a Village (TV film)
Madso's War (TV film)
2008 Skandál texaských roztleskávaček (TV film)
2007 Údajná vražda (TV film)
2006 Jiná než ti ostatní (TV film)
Prolomená stezka (TV film)
2005 Zelená je tráva
2003 Prci, prci, prcičky 3: Svatba
2002 Neporazitelný
Sestry (TV film)
2001 Nevyřčené tajemství
Salsa (TV film)
2000 Supernova
1998 Poslední mejdan
1997 Turbulence
1996 Poslední zůstává
1995 Divoký Bill
1994 Bílá míle (TV film)
Lebkouni III: Temná budoucnost (TV film)
1993 Geronimo
1992 Lotři
1991 Palomino (TV film)
1990 Cena štěstí (TV film)
Daughter of the Streets (TV film)
Poochinski (TV film)
1988 Out of Time (TV film)
1987 On the Edge (TV film)

TV seriály

2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
Deadwood (S01E01)
Huff (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2002 For the People (TV seriál)
1999 Čmuchalové (TV seriál)
1997 Perversions of Science (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 Eddie Dodd (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace