Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Možná nejhůře hodnocený film série, pro mě však jediný kvalitní a v rámci sportovního dramatu zajímavý. Ti, kteří uznávají Scotta Adkinse jako herce, asi cosi nemají v hlavě v pořádku. Kdyby se Wesley upsal všem čtyřem částem, byla by to akční řežba, kterou bych si oblíbil. Po zkušenostech s oběma pokračováními se Scottem, rovnou zavrhuji příležitost podívat se na loňskou čtyřku. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film, který celkem nápadně kopíruje část života Mike Tysona. Zde si scénář snově pohrál s myšlenkou, že by bylo dobré, kdyby se na světě našel amatérský, zcela zapomenutý boxer, který dokáže porazit slavného a zprofanovaného profesionálního boxera. Dobré herecké výkony a charismatický Wesley Snipes. Vynikající scéna byla ta s Peterem Falkem, když vysvětlovat řediteli věznice, že zápas se uskuteční stůj co stůj a vůbec nezáleží na tom, zda jej ředitel povolí, či nikoliv. Takto nějak se "přemlouvají" i někteří politikové. U nás si ale myslím, že je moc přemlouvat není třeba. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Keď sa raz boxerská Superstar dostane do lochu, jediná možnosť ako si získať rešpekt je zmerať si pipik s miestnym alfa samcom, ktorý si svoj rešpekt musel tvrdo vydrieť. Hlavným kameňom úrazu je nalinajkovaný dej a nedotiahnuté postavy. Žiadna z postáv neponúka natoľko emotívny príbeh aby ste s ňou mohli súcitiť či naopak. V tomto neemotívnom šume vychádza celá zápletka s finálnym súbojom úplne do sračiek. Nepomáha tomu ani Wesley Snipes ktorý je hlavným ťahákom celého filmu. Nezostáva nič iné iba sa tešiť na ďalšie pokračovanie. 56% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Stanley Clarke:1. Undisputed - Cash Money Millionaires [3:48] ,2. We Drop It - Big Tymers [3:59] ,3. Let Me Ride - Trick Daddy/Rick Ross [3:50] ,4. Real Talk - Lil Wayne [3:46] ,5. How Did I - Carl Thomas [4:23] ,6. Hungry - Bubba Sparxx [4:05] ,7. Everyday - Mikkey [3:43] ,8. Shorty Down - Teena Marie [3:35] ,9. So Gangsta - Gilly/Major Figgas [4:05] ,10. Ride Together - Boo & Gotti/Baby Da #1 Stunna [3:27] ,11. I Walk It - Stone, Gilly & Lac [3:56] ,12. Think About You (Looking Through the Window) - TQ [4:18] ,13. If You Didn't Know By Now - Erick Sermon [2:51] ,14. Que La Cosa - Petey Pablo [3:33] ,15. Go Hard - Benzino [3:59] ,16. Daddy's Little Girl - Cristina [4:11] ,17. Bout My Paper - Babby Da #1 Stunna [3:58] ,18. Time Has Come Today - The T-Players [3:24] ,19. In Here - The BEC [3:36] ,20. If U Wanna Know - Universal & the BEC [3:36] ,21. Man Up - The Result [3:31], ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Není divu, že u toho filmu usínáme. Hodně špatný začátek, který dokázal inspirovat jiné na tisíckrát lepší pokračování. To mi nejde do hlavy. Za 1. Ve filmu se na vše dívají černobíle. To samá diskriminace, a mistr světa v Těžký váze. A nakope fašounovy prdel. Děs. Do toho absolutně příšerná černá hudba. Za 2. Pan "Ranař" Chambers je normální idiot. Arogance nezná konce. A navíc mi vůbec neseděl. Tento díl bych absolutně vymazal a nebo přejmenoval. Poněvadž v pokračování byl George Chambers o mnoho stupňů výš. Ve všech směrech. Za 3. Kam se poděla akce? Napětí? Téměř třičtvrtě filmu se jen žvaní o hovadinách a kraluje tomu Colombo na smrtelný posteli. Chabá parodie na Rockyho. Ach jo. Jsem překrmený těmi opakovanými výrazy. Příšerně laciný děj. Film jsem nechal hrát jen ze zvědavosti. Jinak bych už to dávno vypnul. Přemýšlím mezi jednou a nebe dvouma hvězdama. A to jen za alespoň nějakou akci. Ale spíš se přikloním na jednu. A to proto, že v tomhle filmu nejen že bylo víc špatného než dobrého, ale i víc černého než bílého. Na multikulturní filmy už jsem zvyklý. Jenže tady je to předimenzovaná černými, jejich trapnou hudbou a tou jejich diskriminací. 30% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Názov sa zobrazí na obrazovke štyrikrát v priebehu celého filmu. (m.a.t.o.)
  • Ving Rhames (George 'Iceman' Chambers) strávil dva roky přípravou na film pojednávajícím o boxerské legendě, v němž se nakonec neobjevil. Scénář filmu Neporazitelný se mu po předložení natolik zalíbil, že nabídku přijal a svůj kondiční trénink uzpůsobil nové roli. (Conspi)
  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)

Reklama

Reklama