foto

Andrew Kavadas

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Coming Home for Christmas (TV film)
Max 2: White House Hero
Site Unseen: An Emma Fielding Mystery (TV film)
2015 R.L. Stine's Monsterville: The Cabinet of Souls (TV film)
The Gourmet Detective (TV film)
2014 Down Here
Květiny v podkroví (TV film)
Mr. Sumbody
2013 Baby Sellers (TV film)
Mr. Hockey: The Gordie Howe Story (TV film)
2012 Abducted: The Carlina White Story (TV film)
Cokoliv, jen ne Vánoce (TV film)
2011 Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové (TV film)
2010 Agent bez jména
2007 Stranger: Mukó hadan
2006 Merlinův učeň (TV film)
Peklo z hlubin Země (TV film)
Underworld: Evolution
2005 Kókaku kidótai: S.A.C. 2nd GIG - Individual Eleven
2002 Babylon 5: Legenda o strážcích (TV film)
Rhino Brothers, The
Sabrina the Teenage Witch in Friends Forever (TV film)
2001 Láska a zrada (TV film)
Turbulence 3: Heavy Metal
2000 Ten, který přežil (TV film)
1999 Chladné klima (TV film)
Turbulence 2: Strach z létání
Vikingové
1998 Mummies Alive! The Legend Begins
Útěk (TV film)
1997 Ničitel
1995 Malí kriminálníci (TV film)
She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)
1989 Dítě na zakázku
1988 Noční můra v Bittercreeku (TV film)
Znásilnění

TV seriály

2017 Z onoho světa (TV seriál)
Fancy Meeting You Here (S01E05)
2016 The Man in the High Castle (TV seriál)
The Road Less Traveled (S02E02)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Hořký konec (S06E02)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
My Heart Will Go On (S06E17)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Malý princ (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2009 Stormworld (TV seriál)
2007 Kidó senši Gundam 00 (TV seriál)
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Saisei (E26)
Fukkatsu (E24)
Kyousou (E23)
další epizody (9)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Alice, I Think (TV seriál)
Black Lagoon (TV seriál)
Krvavé svědectví (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Nový svět (S03E01)
2005 Šakugan no Šana (TV seriál)
2003 Zoids Fuzors (TV seriál)
2002 Kidō senshi Gundam SEED (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Poslední boj (S05E16)
Schůzka na nejvyšší úrovni (S05E15)
2001 A co Mimi? (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Master Keaton (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Thorův vůz (S02E06)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Extreme Dinosaurs (TV seriál)
Mummies Alive! (TV seriál)
Ninja Turtles: The Next Mutation (TV seriál)
Policejní akademie (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Klouzači (S01E01)
New Adventures of Madeline, The (TV seriál)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Reboot (TV seriál)
Sokolí oko (TV seriál)
1993 Hurricanes (TV seriál)
1992 Battletoads (TV seriál)
Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
Král Artuš a rytíři spravedlnosti (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 MacGyver (TV seriál)
Humanita (S06E02)
1989 Bordertown (TV seriál)
Captain N: The Game Master (TV seriál)
Dragon Ball Z (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Daltonova matka (S04E08)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Nebezpečný záliv (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace