foto

Todd Holland

  • nar. 1961
    Kittanning, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Furst Born (TV film)
2014 Pro, The (TV film)
2012 Isabel (TV film)
2007 Hafan hasičem
2006 Amy Coyne (TV film)
Time Tunnel, The (TV film)
2001 Ball & Chain (TV film)
1999 Kilroy (TV film)
1998 Five Houses (TV film)
Krippendorfův kmen
1989 Čaroděj
1985 Chicken Thing, The

TV seriály

2018 Black-ish (TV seriál)
Good Grief (S05E05)
2017 Me, Myself and I (TV seriál)
The Card (E03)
First Steps (E02)
The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Secrets (S02E16)
The Real Confirmation (S02E13)
The Real Third Wheel (S02E11)
2016 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Match (S02E07)
The Real Thang (S02E01)
The Real Prom (S01E13)
další epizody (7)
2015 Stitchers (TV seriál)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Has a Birthday! (S01E09)
2014 About a Boy (TV seriál)
Friends with Better Lives (TV seriál)
The Deceivers (E09)
Window Pain (E02)
2013 The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Christmas (E11)
Go On (TV seriál)
Go for the Gold Watch (E19)
Ring and a Miss (E17)
Gooooaaaallll Doll! (E13)
2012 Go On (TV seriál)
Back, Back, Back... It's Gone! (E10)
Videogame, Set, Match (E08)
There's No 'Ryan' in Team (E03)
další epizody (4)
2011 Hlavně nezávazně (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Casey Casden (S01E04)
2010 Táta k pronajmutí (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Reaganing (S05E05)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
El Generalissimo (S03E10)
2008 Miss Guided (TV seriál)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Cocktail Bunny (E11)
Lovesick Ass (E08)
Pink Flamingos (E04)
další epizody (5)
2002 Girls Club (TV seriál)
2000 D.C. (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Přátelé (TV seriál)
Rachel kouří (S05E18)
1998 Felicity (TV seriál)
Maximum Bob (TV seriál)
1996 Relativity (TV seriál)
1995 Tak tohle je můj život (TV seriál)
Weekend (E18)
1994 Tak tohle je můj život (TV seriál)
Life of Brian (E11)
1992 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
1991 Eerie, Indiana (TV seriál)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Checkmate (S02E13)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Top Billing (S03E05)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Laura's Secret Diary (S02E04)
1987 Max Headroom (TV seriál)
Vietnam War Story (TV seriál)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Díkůvzdání (S02E09)
Vstupte ke mně do snu (S02E04)

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Five Houses (TV film)
1985 Chicken Thing, The

TV seriály

2004 Wonderfalls (TV seriál)
Caged Bird (E13)
Totem Mole (E12)
Cocktail Bunny (E11)
další epizody (13)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Vstupte ke mně do snu (S02E04)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Furst Born (TV film)

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Red Band Society (TV seriál)
What I Did for Love (E10)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Wound-up Penguin (E03)

Dokumentární

2007 Secrets from Another Place: Creating Twin Peaks

TV pořady

1995 The 47th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace