foto

Anna Deavere Smith

  • nar. 18.9.1950 (70 let)
    Baltimore, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Here Today
2018 Můžete mi kdy odpustit?
Zápisky z terénu (TV film)
2013 The Surgeon General (TV film)
2008 Rachel se vdává
2007 Království
Životní poslání
2005 Bohémové
Cry Wolf
2004 Manchurianský kandidát
2003 Lidská skvrna
1995 Americký prezident
1993 Dave
Philadelphia
1987 Unfinished Business
1983 Bláznivá láska
1982 Soup for One

TV seriály

2019 For the People (TV seriál)
Who Are We Now? (S02E09)
Moral Suasion (S02E08)
The Boxer (S02E07)
další epizody (8)
2018 For the People (TV seriál)
This is What I Wanted to Say (S01E10)
Extraordinary Circumstances (S01E09)
Flippity-Flop (S01E08)
další epizody (10)
Black-ish (TV seriál)
Good Grief (S05E05)
Collateral Damage (S04E22)
North Star (S04E17)
2017 Black-ish (TV seriál)
First and Last (S04E06)
Sister, Sister (S03E21)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Magnificent Eight (S01E11)
Black-ish (TV seriál)
The Leftovers (S02E19)
Keeping Up with the Johnsons (S02E13)
BoJack Horseman (TV seriál)
Zastavte tisk (S03E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nationwide Manhunt (S17E14)
2015 Black-ish (TV seriál)
The Peer-ent Trap (S01E21)
Parental Guidance (S01E16)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Krátce se pomodlím (S07E12)
Vigilante Jones (S07E11)
Jackie a Wolfe (S07E10)
další epizody (12)
2014 Sestřička Jackie (TV seriál)
Let (S06E12)
Sesterství (S06E11)
Sidecar a spermicid (S06E10)
další epizody (12)
2013 Sestřička Jackie (TV seriál)
Duše (S05E10)
Srdce (S05E09)
Zapomeň na to (S05E08)
další epizody (10)
2012 Sestřička Jackie (TV seriál)
Zvládni svůj skandál (S04E10)
Stokrát nic (S04E09)
Horká a studená (S04E08)
další epizody (10)
2011 Sestřička Jackie (TV seriál)
Hluchý, slepý, nádor a test moči (S03E12)
Trénink s pálkou (S03E11)
Kašli na lemury (S03E10)
další epizody (12)
2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
Roky služby (S02E12)
Co den přinese (S02E11)
Spící psi (S02E10)
další epizody (12)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
Zdravotnictví a film (S01E12)
Automat na léky (S01E11)
Krvácení z nosu (S01E09)
další epizody (10)
2006 Západní křídlo (TV seriál)
Transition (S07E19)
Requiem (S07E18)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
Liftoff (S06E04)
Talking Points (S05E19)
The Warfare of Genghis Khan (S05E13)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
The Dogs of War (S05E02)
7A WF 83429 (S05E01)
Twenty Five (S04E23)
další epizody (4)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
20 Hours in America: Part II (S04E02)
Hartsfield's Landing (S03E14)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The Women of Qumar (S03E08)
Gone Quiet (S03E06)
On the Day Before (S03E04)
další epizody (8)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
In the Shadow of Two Gunmen: Part I (S02E01)
Advokáti (TV seriál)
The Deal (S05E09)
We Hold These Truths... (S05E05)
Germ Warfare (S05E02)
další epizody (4)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2017 Americká 90. léta (TV seriál)
2012 The Barnes Collection (TV film)
2000 Twilight: Los Angeles
1988 American Experience (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Zápisky z terénu (TV film)

TV seriály

2012 My America (TV seriál)

Dokumentární

2000 Twilight: Los Angeles

Host

TV pořady

2014 Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)
1991 Charlie Rose (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky