foto

John Speredakos

  • nar. 11.8.1962 (56 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Stray Bullets
2015 Darling
The Mind's Eye
2011 Tajemství starého hotelu
Weekends at Bellevue (TV film)
Šmoulové
2010 Sežer si to
2009 Dům ďábla
Potápěč
2008 Obchodník se smrtí
2006 Spojenec
The Last Winter
Unconscious
2005 Fantastická čtyřka
Roost, The
2004 Táta na plný úvazek
2003 Trade, The
2001 Far East (TV film)
Wendigo
2000 Krvavá volba
1992 Školní vázanky
1990 Kojak: Nikdo není tak slepý (TV film)
1989 Kojak: Ariana (TV film)

TV seriály

2017 Bull (TV seriál)
Already Gone (S02E02)
2011 Onion SportsDome (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Blue Templar (S01E22)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Devět hodin (S02E09)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Extáze (S04E16)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
The Education of Max Bickford (TV seriál)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Honor (S02E02)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Navy Blues (S08E03)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Návrat do Osamělé Holubice (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Cradle to Grave (S02E18)
1990 Brewster Place (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace