foto

Ray Fearon

  • nar. 5.8.1973 (45 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 2036 Origin Unknown
2017 The Foreigner
Žlutí ptáci
2014 The Hooligan Factory
2013 Macbeth (divadelní záznam)
2012 Boys on Film 8: Cruel Britannia
Hamilton: V zájmu státu
Julius Caesar (TV film)
2011 Beate Uhse - Chci svobodu pro lásku (TV film)
2010 Léto v Kapském městě (TV film)
2009 Lulu a Jimi
2008 Chef‘s Letter
2002 Outside the Rules (TV film)
2001 Harry Potter a Kámen mudrců
2000 A Christmas Carol (TV film)
1999 Tajný sňatek
1996 Hamlet
1995 Hlavní podezřelý: Vůně temnot (TV film)

TV seriály

2018 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Efekt motýlích křídel (S20E02)
2017 Podfu(c)k (TV seriál)
Fly Away You Nutters (S01E06)
The Smelt Down (S01E05)
2015 Da Vinciho démoni (TV seriál)
La Confessione Della Macchina (S03E08)
The Labrys (S03E04)
Modus Operandi (S03E03)
další epizody (4)
2014 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Hříchy Daidalovy (S02E10)
Nepřátelé člověka (S02E09)
Krypta nebes (S02E07)
další epizody (5)
2012 Above Suspicion: Silent Scream (TV seriál)
2011 Mimo podezření 3: Smrtící výstřely (TV seriál)
Silk (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
Music of Murder (S01E07)
2009 Missing (TV seriál)
2008 Raw (TV seriál)
2005 Zjevení (TV seriál)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
2001 As If (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1995 Dressing for Breakfast (TV seriál)
Zlatá klec (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2011 Planet of the Apemen: Battle for Earth (TV seriál)
2004 In Search of Shakespeare (TV seriál)

TV pořady

2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace