foto

Thomas A. Edison

  • nar. 11.2.1847
    Milan, Ohio, USA
  • zem. 18.10.1931 (84 let)
    West Orange, New Jersey, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

1951 The Littlest Expert on My Favorite President - a.z.

Dokumentární

2019 Vynálezkyně: Z kapky krve - a.z.
2017 Amerika v barvě (TV seriál) - a.z.
20. léta (S01E01) - a.z.
2016 Rivalové za stříbrným plátnem (TV film) - a.z.
2014 Zakázaná historie (TV seriál) - a.z.
The Genius of Nikola Tesla (S02E06) - a.z.
2012 10 věcí, které nevíte (TV seriál) - a.z.
2002 Naqoyqatsi
1999 Biography of the Millennium: 100 People - 1000 Years (TV seriál)
1995 Muž s velkou klikou (TV film) - a.z.
1961 Hollywood: The Golden Years (TV film) - a.z.
1950 The Golden Twenties - a.z.
1922 Day with Thomas A. Edison, A
1897 Mr. Edison at Work in His Chemical Laboratory