foto

Mark McKinney

  • nar. 26.6.1959 (59 let)
    Ottawa, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Seven Stages to Achieve Eternal Bliss By Passing Through the Gateway Chosen By the Holy Storsh
2017 Room for Rent
2009 Vznešenej život
2006 Heyday! (TV film)
Malí rošťáci
Sněhový dort
2005 Připálený toast (TV film)
2003 Nejsmutnější hudba světa
Padlí andělé
2002 Kids in the Hall: Tour of Duty
Toothpaste
2001 Criminal Mastermind (TV film)
2000 Proutník
This Might Be Good
1999 Burani ve městě
Jacob Two Two Meets the Hooded Fang
New Waterford Girl
Superstar
1998 Herd, The
Noc v Roxbury
Poslední dny disca
Samotáři v New Yorku
1997 Hayseed
Nesprávný muž
Spice World
1996 Droga štěstí
1994 Passion of John Ruskin, The

TV seriály

2019 Superstore (TV seriál)
Epizoda 22 (S04E22)
Epizoda 21 (S04E21)
Epizoda 20 (S04E20)
další epizody (13)
2018 Superstore (TV seriál)
Shadowing Glenn (S04E09)
Manager's Conference (S04E08)
New Initiative (S04E07)
další epizody (24)
2017 Muž hledá ženu (TV seriál)
Blood (S03E10)
Cake (S03E09)
Dolphin (S03E08)
další epizody (4)
Superstore (TV seriál)
Christmas Eve (S03E07)
Health Fund (S03E06)
Sal's Dead (S03E05)
další epizody (19)
2016 Muž hledá ženu (TV seriál)
Balloon (S02E10)
Eel (S02E09)
Fuse (S02E08)
další epizody (10)
Superstore (TV seriál)
Black Friday (S02E09)
Seasonal Help (S02E08)
Election Day (S02E07)
další epizody (17)
2015 Muž hledá ženu (TV seriál)
Scepter (S01E10)
Branzino (S01E08)
Dram (S01E04)
další epizody (4)
Superstore (TV seriál)
Shots and Salsa (S01E03)
Magazine Profile (S01E02)
Pilot (S01E01)
2014 Space Riders: Division Earth (TV seriál)
Spun Out (TV seriál)
The Best Laid Plans (TV seriál)
2012 Rocket Monkeys (TV seriál)
2010 Dino Dan (TV seriál)
Kids in the Hall: Death Comes to Town (TV seriál)
2008 Less Than Kind (TV seriál)
2007 Studio 60 (TV seriál)
What Kind of Day Has It Been (E22)
K&R: Part 2 (E20)
K&R: Part 1 (E19)
další epizody (8)
2006 Studio 60 (TV seriál)
The Christmas Show (E11)
B-12 (E10)
2005 Hatching, Matching, & Dispatching (TV seriál)
Robson Arms (TV seriál)
2004 Corner Gas (TV seriál)
Kevin Hill (TV seriál)
Monday Report (TV seriál)
2003 Lilo a Stitch (TV seriál)
Slings and Arrows (TV seriál)
Wanda at Large (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 Dice (TV seriál)
2000 Clerks (TV seriál)
1999 Strangers with Candy (TV seriál)
1998 Mentors (TV seriál)
Twitch City (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1988 Dynaman (TV seriál)
Kids in the Hall, The (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)

Dokumentární

2018 Doozy
2005 Comedy Gold (TV film)
2003 I Love the '70s (TV seriál)
1999 Saturday Night Live 25 (TV film)

TV pořady

2017 The IMDb Show (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2004 CBC News: The Hour (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Som e Fúria - O Filme
2002 Kids in the Hall: Tour of Duty
1996 Droga štěstí

TV seriály

2011 Michael: Tuesdays & Thursdays (TV seriál)
2010 Kids in the Hall: Death Comes to Town (TV seriál)
2009 Som e Fúria (TV seriál)
2008 Less Than Kind (TV seriál)
2006 Studio 60 (TV seriál)
2003 Slings and Arrows (TV seriál)
1998 Studio sport (TV seriál)
1988 Kids in the Hall, The (TV seriál)

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2008 Less Than Kind (TV seriál)
1988 Kids in the Hall, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace