foto

David Opatoshu

  • nar. 30.1.1918
    New York City, New York, USA
  • zem. 30.4.1996 (78 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Conspiracy: The Trial of the Chicago 8 (TV film)
1986 Pod nátlakem (TV film)
1982 40 Days of Musa Dagh
Flash Gordon - Největší dobrodružství ze všech (TV film)
Vynucená pomsta
1980 Beyond Evil
1979 Americathon
1978 Psí vojáci
Ziegfeld: The Man and His Women (TV film)
1976 Francis Gary Powers: The True Story of the U-2 Spy Incident (TV film)
Operace Blesk (TV film)
1975 Conspiracy of Terror (TV film)
1973 Portrait: A Man Whose Name Was John (TV film)
1971 Incident in San Francisco (TV film)
Zloděj koní
1970 A Walk in the Spring Rain
1969 D.A.: Murder One (TV film)
Smrt pistolníka
1968 Smugglers, The (TV film)
The Fixer
1967 Enter Laughing
1966 L'espion
One Spy Too Many
Roztržená opona
Tarzan and the Valley of Gold
1964 Sands of Beersheba
1963 Kardinál
1962 Guns of Darkness
1961 Il Re di Poggioreale
Nejlepší nepřítel
1960 Cimarron
Exodus
1958 Bratři Karamazovi
Party Girl
1956 Crowded Paradise
1953 L'ennemi public n° 1
1950 Goldbergs, The
1949 Any Number Can Play
Illegal Entry
Thieves' Highway
1948 Obnažené město
1939 Light Ahead, The

TV seriály

1991 Stat (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1981 Masada (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Hagen (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)
The Secret Empire (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
We've Got Each Other (TV seriál)
1976 Executive Suite (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Needles and Pins (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Maya (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Příchuť zkázy (S01E23)
1966 Daktari (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Tom, Dick and Mary (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
A Feasibility Study (S01E29)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Valley of the Shadow (S04E03)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Brenner (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
1958 Behind Closed Doors (TV seriál)
Decision (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Camera Three (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
1953 Bonino (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
The Goldbergs (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1984 Almonds and Raisins
1979 In Search of Historic Jesus

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1971 Zloděj koní

TV seriály

1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace