foto

David Schneider

  • nar. 22.5.1963 (54 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hurá na fotbal
2012 Piráti!
2011 Darebák David: Film
Velká vánoční jízda
2010 Infidel, The
2009 Crazy Hands
2006 Sólokapr
2004 Fat Slags
Fešák Churchill
2003 Blackball
Nestoudník
2002 28 dní poté
2001 Příběh rytíře
1999 You're Dead...
1998 Comic Act
Kmen
1997 Svatý
1996 Mission: Impossible
1993 Proces

TV seriály

2012 Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2007 Jak nežít svůj život (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2004 Nathan Barley (TV seriál)
Shane (TV seriál)
2003 Canterburské povídky (TV seriál)
2002 Look Around You (TV seriál)
2001 The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
2000 Moje rodina (TV seriál)
1997 I'm Alan Partridge (TV seriál)
1995 Glam Metal Detectives (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
Peter Principle, The (TV seriál)
The Saturday Night Armistice (TV seriál)
1994 Day Today, The (TV seriál)
Knowing Me, Knowing You with Alan Partridge (TV seriál)
Lloyds Bank Channel 4 Film Challenge (TV seriál)
Paris (TV seriál)
Mr. Bean (TV seriál)
Zpátky do školy, pane Beane (E11)
1990 Up to Something! (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)

TV pořady

2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1982 Channel 4 News (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Ztratili jsme Stalina
2001 Komando v sukních

TV seriály

1994 Day Today, The (TV seriál)
1990 Up to Something! (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2001 The Armando Iannucci Shows (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace