Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (271)

plakát

Absolutní nula (2006) (TV film) 

Tohle je skutečně absolutní nula. Je to nesmyslné a hloupé. Scény s ledem a sněhem vypadají jako kulisy od prvňáčků vodavkama malované, herci jsou příšerní, scénář ještě horší. Ta hvězdička je asi za to, že mám pocit, že existují ještě horší filmy.

plakát

Agui Kkot (2020) (seriál) 

Napínavý, strašidelný, výborný. Navíc miluju Leeho, ten jeho medový hlas bych mohla poslouchat od rána do večera. Nevím, jestli znám ještě nějakého herce, který dokáže hrát tak, jak to dokáže Lee. Má pod kontrolou všechny svaly, podezírám ho, že snad i jeho vlasy ho poslouchají na slovo. Sjela jsem to jedním dechem a ani chviličku se nenudila. A jak říkám, Lee je tak úžasný, že bych brečela. Myslim, že by neměl dělat nic jiného než natáčet, natáčet, natáčet, aby se Zuzka mohla koukat, koukat, koukat. Podnětný komentář možná až to víc zpracuju.

plakát

Ahoj, musím už jít (2012) 

Pěkný film na klidný večer. Jen mi na něm něco nesedělo a když sem ten večer usínala, přišla sem na to co. Žena, která se tři měsíce válí po rozvodu v posteli a žije v domě svých rodičů, aniž by si převlékla tričko či něco dělala, podle mě není žena, která si něco začne s o tolik mladším klukem a to ještě stylem nejdřív se budem líbat a pak na to hned vlítnem.

plakát

Ach, můj duchu! (2015) (seriál) 

Hlavní hrdinka byla moc sympatická. Když nemluvila. Buď originální osoba v těle byla samé promiňte a kam mě postavíte, tam zůstanu a ta druhá zase ječela, až to uši trhalo. Snad až okolo 12tého dílu začalo být sledování příjemnější. A když tak nad tím přemýšlím, nevím, kdo byl víc panenský. Jestli ta holka nebo její vyvolený. Kriminální zápletka se dala, ikdyž mi to nedalo, abych se nepozastavila nad prací místní policie, ale je to primárně romantický seriál, tak tam nemůžu čekat Grissoma. Líbí se mi Kang Ki Young, který nemusí říkat vůbec nic a už se směju. Párkrát jsem nad trapností skutečně musela zavřít oči, hlavně při, no nazvat to sváděním je trochu tristní. Možná podat trochu sedativ hlavní holčičí postavě, píchnout trochu adrenalinu hlavní mužské postavě a bylo by to o dost lepší. Škoda.

plakát

Alex a Emma (2003) 

Až na ten upindaný konec celkem příjemný, ničím nepřekvapující, lehce romantický film. Neurazí, nenadchne. Na to, že to je o spisovateli, mohl se scénárista zaměřit na to, aby vykreslil svoje postavy trochu jinak než jen figurky bez mozku, povahy, osobnosti. Mám ráda, když znám své postavy. Průměr, spíš klesající dolů.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Amazing? Ani náhodou. Snad ani to The good enough Spider-man mi tam nesedí. Ukecané, utahané, upindané, jakože hodně upindané. Uvědomuji si, že tohle nepatří k mým nejlepším myšlenkám, ale je to tak utahané, že mi přijde, že se tam vlastně nic moc neděje. Líbilo se mi, že Pítr hraje hry na mobilu, nataženej na pavučině, zatímco čeká na bedgáje. A proč se točí něco, co se natočilo před deseti lety? Slabší tři hvězdičky..

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Znovu jsem si potvrdila, že 3D není nic pro mě. Nedokážu se soustředit na všechny věci na plátně, jen na jedno místo a je to pro mě velmi rušivé. Romantická linka až příliš roztahaná (tak se rozejděte a nebo buďte spolu sakra) a absolutně nevýrazný záporák, který měl dvě akce a celou dobu filmu byl spoustaný a měl akorát silácký řeči. Harry jako další záporák byl úplně vedle, pořád vypadal jako klouček, kterýmu táta nechce koupit iPod a poslední záporák, no ten tam byl uplně mimo. Je tedy pravda, že konec před koncem mě dost zaskočil ačkoliv to zase tak překvapující není. Stopáž je dost přestřelená, o půl hodiny méně vzdechů by vůbec neuškodilo. Raimiho Spider-man u mě pořád vede a to celkem o dost. ___________________________________________________________________________________________________ K plzeňské projekci: Jsem moc ráda a vážím si toho, že byla i v Plzni, skutečně moc, ale pokud bude příště, velmi bych ocenila menší sál, jakože menší tak pro 50 lidí. Připadala jsem si jak na školním představení se vším tím zasraným popkornem a odporným srkáním litrový coly a hihňáním a volováním 17-18 letých dětiček, co se kurva neuměj chovat. Příště si raději zajedu do Prahy, protože tam se nebudu bát, že mi někdo přilepí žvýkačku do vlasů.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Pro mě neexistuje nádhernější film než je Amélie, dokonalejší lidská bytost než je Amélie, krásnější hudba než je v Amélii...

plakát

Americké národní parky - svět vody (2009) (TV film) 

Viděn pouze díl z Grand Canyonem. Takhle mizernej dokument sem snad nikdy neviděla. Záběry z kaňonu skoro žádný, nejvíc se kameraman vyžíval z velmi blízkých záběrů na něčí ksichty, a vopravdu mě nezajímala paní hasička Danea nebo indiánský Pancho, kterej musí platit účty. Velká slabota.

plakát

And While We Were Here (2012) 

Velmi příjemné, uvěřitelné. Jane nemá pocit sounáležitosti s manželem, chce od něj, aby byl někdo jiný, ale on jím není a nikdy nebyl a tak jí nemůže dát to, co ona chce. A on chce být otcem a děti jsou zase to, co ona nikdy nemůže dát jemu. Člověk jen potřebuje nějaký impuls, aby si to uvědomil. Už dlouho jsem neviděla takový hezký romantický snímek, a mám ráda příběhy, kde je mezi hlavními protagonisty větší věkový rozdíl. Navíc, hlavní postavu bohužel dokážu dokonale pochopit. Hudba i krásné prostředí tomuhle snímku také nahrává. Babky komentář, nakolik mohl být zajímavý (nebyl), byl akorát otravný a absolutně se nehodil.