Reklama

Reklama

Ahoj, musím už jít

  • USA Hello I Must Be Going (více)
Trailer

Amy je čerstvě rozvedená a tak dočasně nachází útočiště u svých rodičů na předměstí, kteří nejsou dvakrát nadšeni z toho, že je jejich dcera nezaměstnaná a nezadaná. Po dlouhých dnech plných spánku a povalování se Amy brzy potkává devatenáctiletého herce, díky kterému najde nezávislost a místo ve svém životě. (hellstruck)

Videa (2)

Trailer

Recenze (26)

kolodej1 

všechny recenze uživatele

film má své lepší i horší okamžiky, prostě kolísavá kvalita. Ale samotný příběh a hlavní dějová zápletka byla zajímavá a poměrně slušně podaná. Na druhou stranu, dost těžko jsem v tomhle filmu hledal komedii, Spíš dramatický příběh s úsměvnými momenty. Ale bylo to o vztazích a to můžu. Potěšil konec filmu. 70% ()

ludovit14 odpad!

všechny recenze uživatele

Ja to tu skrátim,po 43 min.,som mal dosť!Je to hanba ako zavádzajú tvorcovia niektorých filmov,tento film nemá nič spoločné z názvom komédia.Nedá sa tu ani pousmiať,iba len žasnúť nad nad tupým príbehom neukojenej Melanie,ktorá každých 5min.,len šuká z nejakým nezmyselným hercom-s ktorých mi bolo na GRCANIE!Takáto čvarga nesympatických hercov,ktorý sa snažia o nejakú romancu tu už dlho nebola.HOD:6,01% .PS: a Todd Louiso,nech nechá kameru na pokoji a vráti sa radšej herectvu!(ale ani to nevie!) ()

Reklama

splaty 

všechny recenze uživatele

Where the motherfucking fuck is motherfucking bottom?! Tenhle film mi fakt sedl, osud hlavní hrdince hází čím dál víc klacků pod nohy a jakby toho nebylo málo, ještě přidá matka, která, zklamaná vlastním osudem, ještě začne vytahovat staré kvásky a nejcitlivější věci. Jakoby se vše spiklo proti ní. Motherfucking bottom se nakonec dostaví, sice nedokážu určit kde přesně, ale nakonec vše skončí pozitivně. 75% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Sometimes it's just easier to let yourself be what everybody wants you to be.. Závěrečné titulky doznívají a já přemýšlím nad tím, jak zdárně vystihnout to, co jsem viděla."Hello I must be going" je tak trochu nekonvenční nezávislý film o lidech, kterým jejich společný vztah pomůže otevřít oči a uvědomit si, co od života vlastně chtějí a že by jej měli žít podle sebe. Taková cesta k dospělosti, až na to, že hlavní hrdinka je tak trochu tragédka a není to žádná puberťačka. A přestože si právě prochází rozvodem a prožívá milostný románek s mladším klukem, řekla bych, že je to o srovnání sám se sebou, než o tom, jak se vyrovnat s rozchodem. Škoda pomalého tempa, protože u tohohle filmu jen přihořívá, ale nehoří. Zkrátka to není špatné, ale ani výborné.. Přesto mi trochu připomíná nedávno viděný The Oranges , náladově mi to připadá skoro totožné. A ta hudba? Tak ta je jako vystřižená ze Skins...Where the motherfucking fuck is motherfucking bottom?! ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nevyjde vám manželství? Proč to nezkusit se zajíčkem:) a ještě k tomu tak pohledným jako je Christopher Abbott. Ovšem teda Melani Lynskey zrovna nepatří k těm sexy herečkám, ale musím uznat, že možná proto byl i film zajímavější, ne tak klišovitý. Ač se film snaží hrát na to že řeší nějaké psychologické drama života jedné třicátnice a jednoho dvacátníka, tak se vlastně jedná o obyčejný film, kterých je kolem kupy a to i na stejné téma, jen tento vyniká o něco více svým hereckým obsazením a možná zajímavějšími trošku hlubokomyslnějšími scénami. Ale konec se mi líbil. Hezky každý svou cestou. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Názov filmu odkazuje na pieseň "Hello I Must Be Going" od Groucha Marxa, ktorý bol americkým hercom a komikom. (Crybaby)

Reklama

Reklama