Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (271)

plakát

Lví král (2019) 

Tam, kde jsem se měla smát, jsem se smála, tam kde jsem měla klepat nohou do rytmu jsem klepala, když se pakoníci hnali údolím, měla jsem o Simbu strach a když táta Mufasa umřel, tak jsem brečela. Všechno to funguje a přitom mám v puse zvláštní pachuť (naštěstí ne od toho svinskýho popcornu). Animace se mi líbila, byla fantasticky reálná, až jsem tomu nevěřila, hudba byla taky fajn a vlastně vůbec s celým filmem nemám žádný problém, ale nemám ten hřejivý pocit, který jsem měla u původního lvího krále, takový ten klasický disney pocit, že tohle je ta kouzelná pohádka, u které co chvíli ukníknu. A pravda, je to tak trochu (hodně) vykrádačka.

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

Jj, super seriál, ktery me moc baví. Na takovou vejsku bych chodila moc ráda, takhle moje college experience rozhodne nevypadala. Jedine obrovské minus, ale opravdu obrovske, gigantické mínus je postava Pierce, kterou z celého srdce nenávidím. Chevy Chase je snad nejnesympatictejsi herec na světě a jeho serialova postava je odporna. Skoda, že tam vubec je nebo ze se jako idiot Chevy Chase nezachoval mnohem dřív nez behem 4 sezony. Škoda..

plakát

2 $ocky (2011) (seriál) 

Velká, velika škoda. Na zacatku ctvrte sezony jsem to vzdala. Trapnosti zacalo přibývat, humoru ubyvat, az z nej nezbylo nic. S vybornou první sérií se to nedalo vůbec srovnávat. To ovsem hovorim pouze o originalnim znění. S ceskym dabingem je to neskutečná žumpa uz od prvniho dilu. Jakej kreten to proboha překládal? To si to hodil do nejakyho prekladace a podle toho jel, či co? Všechny vtipy, ktere tam jsou vubec nedavaji smysl, natož aby snad byly vtipne. Kdybych to videla pouze v dabingu, jakože fakt ne, jsem normální, hodila bych to do odpadu a divila se vysokemu hodnoceni. Takže? SMRT DABINGU!!!

plakát

Znovu ve hře (2018) 

Vlastně vůbec netuším za co 3 hvězdičky. Celý film je nadmíru otravný. Hlavní hrdinka, knír přítele hlavní hrdinky, námět, knír přítele hlavní hrdinky, nejlepší kamarádky hlavní hrdinky, opětovné shledání matky a dcery, knír přítele hlavní hrdinky, Jennifer Lopez, ošklivá Vanessa, prostředí, ten knír, prostě všechno je to nadmíru otravný, ale vlastně mě to neotravovalo. Šla jsem na film s Jennifer Lopez, tak přece nebudu překvapená, že to není na Oskára. Vyškrtla bych celé to shledání matky a dcery, protože to bylo ze všech těch otravných věcí nejotravnější, oholila kníra přítele hlavní hrdinky a víc se soustředila na fakt, že Májka si přivlastnila cizí identitu, protože to mohla být švanda.

plakát

Machři a šprti (1999) (seriál) 

Nevedela jsem, ze neco z dilny Juda Apatowa muze byt az tak zabavne, neotrele a serialove zajimave. Vyhybala jsem se tomuto serialu leta, presto, ze kamaradka, ktera je mi filmove blizka z neho byla jiz roky nadsena. Ted uz aspon vim proc. Musim rict, ze me paradoxne nejvice zajima Sam a jeho dva geekovsti kamaradi nebo Lindsayni rodice, nez Lindsay a jeji kamaradi samotni, kteri mi proste prijdou jako nezajimavy a trapni pozeri. Kazdy dil se mi zatim moc libil a u Sama, Neala a Billa se smeju na cele kolo. Navic se vzdycky tesim na dalsi mini rolicku nejake zacinajici hollywoodske hvezdicky. Skoda jen za tak malo dilu, nizka sledovanost je pouze dalsi ukazkou toho, jak jsou amici stupid...

plakát

Jako ty (2015) 

40 minut sem zírala, jak někdo zírá, prohlidla si ucho, bradu a nos Kristen a pak jsem to bez výčitek vypnula.

plakát

Na dlažbě (2016) 

Není to zrovna oskarovy film, ale jsem zrovna bez práce, takze jsem se polovinu filmu cítila really shitty a druhou polovinu fajn. A když ze me film dokaze dostat alespon nějaké emoce a ne jen odevzdanost, kterou díky nezamestnanosti citim, beru to jako znamku toho, ze za prvy nejsem uvnitř jeste tak mrtva a za druhy, ze ten film nebyla az takova blbost..

plakát

Santa Clarita Diet (2017) (seriál) 

Je to super. Tenhle druh humoru mi extra sedne, ústřední dvojka je výborná, stopáž akorát, je to správně praštěný a skvěle se bavím u každého dílu. Akorát se musím přiznat, že u tohohle seriálu rozhodně nic nejím a u scény s přišíváním malíčku jsem pohledem zalétla raději jinam.

plakát

The Orville (2017) (seriál) 

Zatim tři. Na to, aby to byla jakože velká švanda to není tak vtipné, na to, aby to byl vážný seriál je to zas trošku pitomé, je to takové neustálené uprostřed. Skutečně se zasměju tak jednou za dil, jinak se spíš tak jako usměju. Třebas je to tím, že zas tolik neznám startrek, jindy si zas myslím, že to prostě jen není dobré. Sledovat budu dál.

plakát

Stvořeni pro lásku (2000) 

Pochopila jsem všechno a zároveň nic. Dává to smysl? Cítím se výjimečně, jako kdybych věděla něco, co zbytek světa ne. Do mé nálady, trochu patetické, trochu odevzdané, trochu vyděšené, smířené, ale vlastně šťastné, mi tenhle snímek sednul výborně..