Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (271)

plakát

Pan Dokonalý (2015) 

Sam Rockwell, jak to ti muži dělají, že čím jsou starší, tím víc nemravných představ o nich mám?

plakát

Animatrix (2003) 

Konečně jsem to pochopila!

plakát

Rozvod (2016) (seriál) 

Zatím 3*. Já jsem totiž s Matthew Broderickem asi jediná na světě, kdo miluje Sarah Jessicu Parker. Podle mě je prostě děsně krásná a její herectví se mi moc líbí. Je to americký seriál, tak hádám, že dopadne "a žili spolu šťastně až do smrti" a jsem celkem ráda, jestli se to poveze na mírnější vlně, budu si tak alespoň moct namlouvat, že takhle to je i v životě.

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Knížku jsem četla a překvapivě se mi líbila, mám zrovna období upindaných cajdáků. Film mě ale dost štval. Sam Claflin strašně divně mluví a Emilia Clarke byla tak plná entuziazmu, že bych po ní něco hodila (chudák Will, ten nemohl). Dost jsem se nudila. No škoda, kniha měla jiné ladění, mnohem příjemnější.

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) 

Šíleně zkratkovité. Knihu jsem nečetla, ale mám pocit, že kdyby ano, byla bych z filmu pekelně zklamaná (to jsem i teď, ale nijak se mě to citově nedotýká). Nic jsem se nedozvěděla, měla jsem pocit, že koukám na ukázky z filmu a ne na celý film. Moc jsem to nepochopila. Asi bych si mohla přečíst knihu, alespoň takhle mě to oslovilo.

plakát

Lucifer (2016) (seriál) 

Po osmém díle jsem byla vážně na vážkách už tenhle seriál nesledovat. Vydržela jsem, nemám ve zvyku nedokoukávat seriály, které mě trochu odradí a jsem nakonec ráda. Když už nic jiného, Tom Ellis je neskutečně sexy a když se nevěší štěňátkovsky na paty Chloe (pořád nevím, co si mám o téhle postavě myslet, byla mi strašně protivná, je neskutečně civilní a úzkoprsá, ale po posledních dílech se to trochu zlepšilo) je to vlastně moc bezva postava. Fajn seriál na pozdní večery. Jsem zvědavá, jak si seriál povede dál, zatím jsem na čtyřech pěkných hvězdičkách a budu sledovat dál.

plakát

Jenny se vdává (2015) 

Nemám ani tak problém s hlavní hereckou dvojkou jako ostatní uživatelé, je pravda, že chemie mezi nimi moc není, ale protože film nestojí vlastně ani tak na nich jako na ostatních, nijak to nevadí. Největší problém mám vlastně s celým pojetím filmu. To, že je moje dcera lesba se tady bere jako ta největší tragédie a to já teda neshledávám ani v nejmenším. Proto mě všichni štvali, svým kreténským postojem k celé téhle gay záležitosti. (ano, vím že to byl záměr) Tohle přece není tragédie! Tragédie je zával horníků v dole nebo mniši, kteří se upalovali na protest. Jsme přece v 21. století a člověk by se snad neměl bát říct svojí sexuální orientaci nikomu a už rozhodně ne rodině. Taky mě dost nakrkla Grace Gummer se svojí posedlostí trávníkem.

plakát

Barely Lethal (2015) 

Jedna hvězdička a to pouze za předtitulkovou písničku a titulkovou písničku Major Lazer - Get Free ft. Amber of the Dirty Projectors. Zbytek stojí za vyliž. Není to vtipné ani romantické, je to trapné a hloupé.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Musím říct, že jsem si chvíli musela zvyknout na celé to "hrdinství" tohohle seriálu, ale když jsem to hodila za hlavu, nechala jsem se unášet celkem příjemnou podívanou se všemi těmi malými tajemstvími postav. Vytknout by se dalo sobectví a pocit nadřazenosti hlavního hrdiny, ale bohatě to vynahrazuje svými cvičícími momenty. Pak taky pitomost v podstatě všech lidí, protože to, že si na hlavu dam kapucu a budu mít výrazné oční stíny nezmění moji vizáž tak, aby mě nikdo nepoznal. Nehledě na další poznávací znaky (chůze, vůně, pohyby). Nechápu, proč si s tím nikdo nedá tu práci. Co ale nedokážu překousnout je Laurel. Absolutně příšerná je nejenom její postava, ale také její představitelka, velice nesympatická Katie Cassidy. Jsem v půlce druhé řady a už se stačila zařadit na první místo příšerných ženských seriálových postav. Každý díl čekám, kdy jí někdo konečně křísne po hlavě a ona zapluje pod drn, leč, toho se asi ještě nějakou dobu nedočkám. Doufám, že si konečně někdo třeba ze scénáristů uvědomí, jak děsná je a vyplní mé přání. Well, in your face, bitch! Oblíbená postava: Sara Lance