Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (667)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Po spíše komorní jedničce přichází naprosto nekompromisní jízda!

plakát

Duna (2021) 

Takový spíše artový, komorní film s velmi mizernými počítačovými efekty a nesympatickými, nevýraznými postavami, snad krom Barona, ten me asi jako jediný bavil. Lucas Dunu slusne vykradl, az na dren.

plakát

Černý telefon (2021) odpad!

Už dlouho jsem neviděl nic tak strašně hloupého a nudného, Scott u mě definitivně skončil. Sinister musel točit někdo jinej, nebo od tý doby měl imrvére namočenej nos v kokosu, jinak si to neumím vysvětlit.

plakát

Einstein a bomba (2024) 

Méně toho tam o Einsteinovi a bombě už snad být ani nemohlo. Já bych to pojmenoval třeba chata v Norfolku, ale co nám tím autor chtěl vlastně říct, je mi záhadou.

plakát

Asteroid City (2023) 

100x vidět to samé se jednomu časem přejí.

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) odpad!

Upsinky, vydržel jsem tedy jen hodinu, úplně jsem se lekl, že mám stále nějaký dlouhý dojezd po poslední párty - tady v tom “filmu” je úplně všechno špatně, je to vykrádačka snad úplně všeho, ale tak strašně nudná, impotentní, třeskutě hloupá, trapná, naprosto postrádající jakoukoliv logiku, že i hodina kterou jsem u toho vytrpěl byla horší než si nechat vypíchnout oči a do análu si nechat vrazit deštník a tam si ho nechat otevřít. Zlaté a milované Star Wars, Blade Runnere a nebo z novějších Strážci Galaxie, odpusťte mi tuto hodinovou herezi! Všichni s IQ nad 90 od tohohle škváru ruce pryč, hrozí, že vykrvácíte z očí a z konečníku, nebo tam lupnětě aspoň papíra ať z toho něco máte.

plakát

Mazací hlava (1977) 

Jeden z nejlepších filmů všech dob!

plakát

Divoch (1953) 

Na dnešní dobu spíše úsměvné..